» » » Як оновити триколор?

Як оновити триколор?

Як оновити Триколор?

Будь-яке програмне забезпечення постійно вдосконалюється, з метою розширення функцій або поліпшення параметрів роботи обладнання. Абоненти найбільшого російського оператора супутникового телебачення, що надає послуги цифрового мовлення «Триколор ТВ», можуть регулярно оновлювати програмне забезпечення приймачів моделей GS-8300 за допомогою супутника. Про час проведення робіт з оновлення потрібно дізнатися заздалегідь, ознайомившись з інформацією на сайті компанії. Там же ви знайдете докладну інструкцію, як оновити «Триколор ТВ».

Для початку слід перевірити поточну версію програмного забезпечення модуля і приймача. Вона повинна бути у приймача - 1.1.97, у модуля - 0.8.27. Якщо ви пропустили попереднє оновлення і у вас застарілі версії програм, то необхідно звернутися в найближчий сервісний центр або до авторизованого дилера компанії, який розповість вам про те, як оновити канали «Триколор ТВ». Ви можете спробувати самостійно встановити нове програмне забезпечення, скачавши його нову версію за посиланням

Після установки версія програмного забезпечення приймача змінитися на 1.1.170, а модуля - на 0.8.32. Не забувайте, що під час завантаження можна виключати приймач.

Оновлення з супутника



У разі якщо ви уважно стежите за своєчасною завантаженням нового програмного забезпечення, ви легко пройдете процедуру поновлення з супутника. Давайте розглянемо, як оновити ресивер «Триколор ТВ» поетапно:

  • Вимкніть та увімкніть приймач з мережі.
  • Перейдіть на канал інформаційний «Триколор ТВ».
  • У виниклому вікні буде запропоновано встановити оновлення, виберіть «Так».
  • На екран будуть виводитися службові повідомлення про стан процесу оновлення програмного забезпечення. Сам процес займе 5-10 хвилин.
  • Після завершення завантаження приймач самостійно вимкнеться і ввімкнеться.
  • Якщо після проведення завантаження приймач не відповідає на команди, що посилаються з пульта дистанційного керування, необхідно натиснути на ньому кнопку «STANDBY». І підтвердити оновлення програмного забезпечення для модуля.
  • На екран виведеться повідомлення про стан процесу оновлення програмного забезпечення модуля, який триватиме п`ять хвилин.
  • Після завершення оновлення перевірте в статусі приймача, що встановлена версія програмного забезпечення змінилася 1.1.170, а модуля - на 0.8.32.

У новій версії вдосконалено інтерфейс сервісу «Кіно зали» і система блокування, а також покращено меню «Статус» і змінені настройки приймача, які забезпечують стабільність і надійність його роботи. 

Як бачите оновити програмне забезпечення «Триколор ТВ» за допомогою супутника можна дуже швидко і просто. Також в розділі «Відеоінструкції» навчає телеканалу «Телеінструктор» ви знайдете ролик про оновлення програмного забезпечення, а інтернет користувачі можуть ознайомитися з ним на сайті триколора).



Увага, тільки СЬОГОДНІ!