Як оновити android?

Як оновити android?

Для пристроїв, які використовують операційну систему Android, постійно виходять оновлення програмного забезпечення і самої системи. Зазвичай ці оновлення призначені для удосконалення системи безпеки на пристрої та нехтування ними може призвести до непоправних наслідків.

Оновити android: інструкція

Як оновити Android на планшеті або будь-якому іншому апараті?
Для початку варто переконатися - можливо, версія Android, встановлена на вашому пристрої є найсвіжішою на даний момент. Щоб це перевірити, необхідно зайти на офіційний сайт вашого пристрою. Також рекомендується включити функцію автоматичної перевірки оновлень в налаштуваннях вашої системи, якщо, звичайно, така є.

Якщо ж вона відключена, зробіть перевірку вручну. Для цього треба зайти в налаштування, що відповідають за виведення загальної інформації характеристик девайса. Там повинен бути розділ «Оновлення системи».

Припустимо, що оновлення доступно. Як оновити версію android в такому випадку? Просто. Вам слід підтвердити завантаження і, як тільки вона завершиться, якщо у вас достатньо вільного місця, Android оновиться сама, вам буде потрібно тільки підтвердити згоду з установкою. Зверніть увагу на те, що деякі оновлення можуть досягати за своїм обсягом до 300 мегабайт і мобільний інтернет в такому випадку не підійде для завантаження.

Якщо на офіційному сайті розміщена свіжа прошивка для вашого пристрою і доступна до скачування, її можна завантажити з будь-якого іншого пристрою, а потім перенести в пам`ять вашого. Найчастіше це звичайний інсталятор в форматі * .exe, який робить все автоматично.

Як оновити прошивку Android: інші способи



Можливі також інші способи поновлення android. Для цього сторонні розробники створили програми, що знаходяться у вільному доступі для скачування на багатьох ресурсах в мережі, наприклад, в Play Google Маркет.

Також існують спеціальні прошивки, розроблені професійними користувачами. Подібне програмне забезпечення розміщується на тематичних сайтах або форумах. Такі прошивки особливо цінні у випадках, коли виробник перестає випускати свіже програмне забезпечення для вашого апарату. Якщо ви встановлюєте таку прошивку, рекомендується використовувати режим Custom Recovery, опис якого ви знайдете в інструкції користувача, на сайті виробника або в інших статтях.

Інформація про те, як оновити android, на конкретному пристрої зазвичай написана на офіційному сайті виробника або в інструкціях. Деякі технічні тонкощі цієї процедури можуть бути присутніми на пристроях різних типів і описати все специфіки в рамках даної статті, на жаль, не вийде.

Зверніть увагу на те, що зміна або оновлення прошивки операційної системи може призвести до повної або часткової втрати особистих даних, таких як контакти та налаштування.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!