» » » Як підключити два ресивера триколор?

Як підключити два ресивера триколор?

Як підключити два ресивера Триколор?
Як підключити два ресивера Триколор?

Багато хто має в будинку кілька телевізорів, тому часто доводиться підключати обидва пристрої до цифрового телебачення. Якщо з оптичним цифровим телебаченням все просто в плані підключення, то із супутниковим телебаченням може виникнути проблема.

Розглянемо докладніше, як підключити два ресивера Триколор до однієї супутниковій тарілці.

Як підключити 2 ресивера Триколор

Підключити другий ресивер можна декількома способами:

  • Через перший ресивер, використовуючи вихід «LNB OUT». Просто підключаємо антену до першого ресивера, а другий ресивер підключаємо до виходу першого. Це найпростіший варіант;
  • Через дільник сигналу. Варто дільник недорого і продається в будь-якому магазині техніки. До нього і підключаємо обидва ресивера;
  • Через конвертер з двома виходами. Цей варіант найбільш витратний з усіх, але при цьому самий якісний і надійний. Підключаємо обидва ресивера до конвертер.


Останній спосіб дасть два незалежних сигналу на телевізор, що є плюсом при користуванні послугами Триколор. Однак, якщо витрачатися не хочеться, а одночасно дивитися телевізор і слухати радіо через другий телевізор або користуватися іншими послугами Триколор ви не будете, то можна використовувати перший варіант.

Також ви можете прочитати наші корисні статті:

І зазирнути в наш розділ Сумісність.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!