» » » Як підключити цифровий ресивер?

Як підключити цифровий ресивер?

Як підключити цифровий ресивер?
Як підключити цифровий ресивер?

Якщо вам потрібно підключити і налаштувати цифровий ресивер своїми силами, то скористайтеся нашою інструкцією, яку ми викладемо в цій статті.

Існують ресивери різних видів, які відрізняються, як типами входу / виходу, так і передачею сигналу. У даній статті ми розглянемо інструкцію з підключення приставки до телевізора і її подальшій настройці на прикладі цифрового ресивера DVB-T2. Цей пристрій приймає безкоштовні канали ефірного ТБ за допомогою звичайної антени. Відзначимо, що послідовність дій при підключенні і налаштуванні будь-приставки однакова.

Інструкція з підключення та налаштування ресивера

  1. Для початку потрібно під`єднати приставку до телевізора. Для цього потрібно підключити необхідні кабелі на задній стінці ресивера. Звертаємо вашу увагу, що на панелі знаходиться як роз`єм типу HDMI для сучасних моделей телевізорів, так і роз`єми-дзвіночки. Для підключення приставки до старого телевізора необхідно придбати перехідник, який працює як на вхід, так і на вихід. Отже, для підключення приставки до телевізора потрібно підключити три дроти - жовтий, червоний і білий або HDMI-кабель.
  2. Після підключення ресивера до телевізора на пристрої загориться червона лампочка.
  3. Далі до ресивера необхідно підключити звичайну антену.
  4. Потім візьміть пульт від приставки і натисніть на кнопку включення. При включенні ресивера червоний колір лампочки зміниться на зелений.
  5. При завантаженні ресивера на екрані телевізора з`явиться вікно, в якому необхідно вибрати потрібні налаштування. Далі натисніть кнопку "Оk".
  6. Після цього приставка приступить до автоматичного пошуку каналів. Однак, малоймовірно, що ресивер зловить програми, тому натисніть кнопку "Exit" і вийдіть з автонастройки.
  7. Потім перейдіть в "Головне меню", виберіть розділ "Налаштування" і натисніть кнопку "Ок".
  8. Далі виберіть "Пошук каналів" і поміняйте налаштування: режим пошуку - "За каналу", смуга пошуку - "UHF", частотний канал "CH30 546000 кГц".
  9. Після зміни налаштувань ви побачите внизу екрану, що з`явилися характеристики якості і інтенсивності сигналу.
  10. Натисніть на кнопку "Пошук каналів".


Ознайомтеся з нашими статтями:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!