» » » Як підключити цифровий приймач?

Як підключити цифровий приймач?

Як підключити цифровий приймач?
Як підключити цифровий приймач?

Сьогодні цифрові приймачі можна купити в будь-якому магазині електронної та побутової техніки, причому, за досить доступною ціною. У даній статті ми розглянемо, як підключити цифровий приймач до телевізора.

Підключення цифрового приймача

Цифровим приймачем називається пристрій, який приймає цифровий сигнал і передає його на інший пристрій для виведення цифрового зображення. Цифрове телебачення набагато перевищує рівень якості звичайного і на сьогоднішній день поширена в усьому світі. Щоб підключити цифровий приймач, потрібно виконати просту послідовність дій:

  1. Червоний, жовтий і білий дроти приєднуються до відповідних входів, т. Е. Вставляються в роз`єми тих же кольорів. При необхідності потрібно буде скористатися спеціальним перехідником.
  2. При підключенні приймача потрібно обов`язково зняти з нього захисну плівку, так як в процесі роботи він може нагріватися.
  3. Потім слід перейти в режим AV на телевізорі, натиснувши відповідну кнопку пульта.
  4. Після цього потрібно лише включити приймач і записуючий пристрій дочекатися, коли загоряться індикатори. (Якщо ресивер у вас не встановлений, дізнайтеся про його підключенні зі статті Як підключити ресивер).
  5. Якщо ви підключаєте приймач телевізора з антеною, то вам слід підключити антену в отвір для нього цифрового приймача.

На цьому підключення закінчено. Тепер ви можете насолоджуватися цифровим тв. Причому, вся ця процедура займає зовсім небагато часу - близько 20 хвилин.



Можливо, вам стане в нагоді стаття Як вибрати ресівер.

Крім того, ми рекомендуємо відвідати розділ Сумісність. У ньому ви знайдете багато корисної інформації про те, як робити настроювання і підключення самих різних пристроїв.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!