» » » Як підключити телекарт?

Як підключити телекарт?

Як підключити Телекарт?

Супутникове телебачення стає все популярнішим, адже це не тільки можливість вибрати з сотні каналів улюблену передачу, а й непогану якість прийому і досить приємна ціна. У цій статті розповімо про те, як підключити і налаштувати супутникове телебачення від провайдера "Телекарта".

Зона покриття

Перш ніж налаштовувати телебачення, необхідно переконатися в тому, що ви потрапляєте в зону якісного прийому. Уточнити дане питання можна тут.

Монтаж тарілки і підключення до телевізора

Головна вимога до монтажу антени - розміщення її на стаціонарній поверхні, тобто доведеться або встановлювати її на дах, або на стіну, а тому без перфоратора ніяк не обійтися. Спочатку необхідно закріпити кронштейн, потім зібрати тарілку і, в кінцевому рахунку, підключити кабель до приймача. Потім необхідно з`єднати приймач і телевізор.

Налаштування

Вмикаємо телевізор і приймач. Телевізор перемикаємо на відображення сигналу зовнішнього джерела "AV". Через деякий час з`явиться картинка з написом "Ні сигналу", це картинка - хороша новина, що повідомляє, що тарілка працює, однак вона не налаштована на супутник.



Натискаємо кнопку "Menu" на пульті і вибираємо опцію "Налаштування антени". Дивимося на показники "Потужність" і "Якість", наше завдання - домогтися налаштуванням величин - 90% і 70% відповідно. На жаль, програмно виконати дані настройки неможливо, а значить, саме час звернутися за допомогою - найзручніше налаштовувати антену, коли одна людина відстежує якість, а другий повертає антену в різні напрямки, намагаючись знайти максимально хороший сигнал від супутника.

Важливо! Коли оптимальне значення буде знайдено, надійно зафіксуйте тарілку в даному положенні!

Як бачите, в підключенні і налаштування тарілки немає нічого складного, проте якщо вам не вистачає інформації, рекомендуємо завантажити більш ніж детальну інструкцію від провайдера "Телекарта".

Можливо, вам також буде цікавий розділ - Сумісність.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!