» » » Що таке smart tv?

Що таке smart tv?

Що таке Smart TV?

Технологія Smart TV дозволяє кожній людині використовувати свій телевізор не тільки для перегляду телепередач і різних фільмів, а й підключитися до інтернету, а значить використовувати всі його можливості. У даній статті ми розглянемо, що таке Smart TV і що потрібно для того, щоб підключити свій телевізор до даної функції.

Для чого потрібна функція Smart TV

Smart TV дозволяє використовувати телевізор в якості універсального медіацентру. Завдяки цій функції ви зможете використовувати популярні відеохостінги, наприклад, youtube, а також відвідувати сайти і використовувати різні додатки. Все що вам знадобиться - це пульт дистанційного керування. Також ви зможете використовувати спеціальну клавіатуру, яку можна придбати окремо.

Як підключити Smart TV

Щоб підключити функцію Smart TV на своєму телевізорі, можна використовувати кілька різних схем.

Перша схема досить проста і передбачає підключення телевізора до комп`ютера безпосередньо. Якщо ж у вас є кілька комп`ютерів, то знадобиться підключення за допомогою маршрутизатора. Також підключити функцію Smart TV можна дротових або бездротових способом. Причому в першому випадку це нехай і менш зручно, але більш надійно, адже бездротове з`єднання характеризуються відносною нестабільністю.

Далі розглянемо спосіб підключення функції Smart TV.

дротове підключення

  1. Підключіть кабель до відповідного роз`єму телевізора.
  2. Далі підключіть інший кінець кабелю до LAN-роз`єму у модему.
  3. Перевірте, щоб модем був підключений до мережі і комп`ютера.

бездротове підключення



Бездротове підключення передбачає використання спеціального зовнішнього адаптера, який не входить до комплекту. Причому купити можна як фірмовий, так і не оригінальний адаптер для usb-порту.

Потрібно підключити адаптер до usb-входу і включити його через спеціальне меню телевізора. Адаптер автоматично знайде wi-fi приймач. Також можна використовувати вбудований wi-fi модуль, якщо такий є в телевізорі.

В обох випадках для підключення функцію Smart TV потрібно завантажити спеціальну програму, яку можна знайти на сайті виробника конкретного телевізора. Не варто завантажувати дану програму з сайту іншого виробника, так як вона може не включитися. Для початку процесу прання і дотримуйтесь інструкцій, які з`являться на екрані.

Якщо ви хочете докладніше дізнатися про те, яким чином підключається ця функція, прочитайте статтю Як підключити Smart TV.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!