» » » Чому триколор не вказує?

Чому триколор не вказує?

Чому Триколор не вказує?

Супутникове телебачення стало актуальним для нашої країни. Особливою популярність такий вид телебачення користується серед населення, що проживає в малих містах та селах, де альтернативи супутниковому телебаченню просто немає. Триколор - це компанія, яка вельми досягла успіху в своєму починанні. Компанію можна сміливо називати загальнонародної, так як послуги супутникового телебачення вона пропонує за порівняно невисокими демократичними цінами.



Однак, не все так просто і гладко з супутниковим телебаченням. Іноді трапляються і проблеми, найчастіша з них - це відсутність сигналу, напевно, кожен володар комплекту супутникового телебачення задавався питанням - чому триколор не вказує?

причини

  • Найчастішою проблемою є вплив природних опадів на якість прийому, а також рівень вхідного сигналу. Це може відбуватися через декілька причин. По-перше сигнал може перериватися через неякісної настройки антени, також антена може просто збитися - це викличе або зникнення сигналу, або ж картинку може почати «квадратів». Проста, але теж часта проблема відсутності сигналу - це банальне пошкодження кабелю (від антени до телевізора).
  • Ще одна відповідь на питання, чому не показує триколор тв в дощ - це малий діаметр встановленої антени. Зазвичай пропонуються стандартні розміри антени, однак же, через різних особливостей місцевості, при несприятливих погодних умовах стандартної антени може не вистачати.
  • Дуже поширена проблема і, одночасно, відповідь на питання - чому не показують канали Трікол - це різні перешкоди на місцевості (дерева на ділянці, сусідські будинки або інші споруди і тд). Рішення такої проблеми - це перевстановлення вашої антени на інше місце, або видалення перешкод.
  • Також іноді причиною відсутності сигналу є полій на антені та інше. Частина каналів (або всі канали) можуть не показувати через твори технічних робіт на супутнику, в цьому випадку потрібно тільки чекати.
  • Якщо не показує частину каналів, то, можливо, причина - завершення підписки на канали (річна передплата), в цьому випадку вам просто необхідно оплатити послуги і продовжити обслуговування, також причиною може бути відсутність карти доступу - переконайтеся, що ваша карта вставлена в ваш ресивер.
  • Як показують відгуки клієнтів компанії, причиною відсутності сигналу або його збоїв може бути сам ресивер. Для усунення таких проблем на задній панелі ресивера є спеціальний вимикач. Можна спробувати вимкнути і включити ресивер. Деякі користувачі рекомендують витримати паузу в 3-5 хвилин після вимкнення клавіші харчування і лише потім включити її знову.
  • На жаль, існують такі випадки, коли самостійно вам з проблемою не впоратися, наприклад, якщо на дисплеї ресивера відображається «8888», він моргає або не горить, то доведеться звертатися в майстерню для ремонту вашого ресивера. Якщо на екрані відображається "[]" - це означає, що ваш ресивер скинув всі налаштування (відновив заводські) і його потрібно знову налаштовувати.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!