» » » Чому не працює триколор тв?

Чому не працює триколор тв?

Чому не працює Триколор ТВ?

Зараз кількість володарів супутникової системи Триколор ТВ становить близько сотень тисяч людей по всій Росії. Популярність Триколор ТВ зростає з кожним роком. Багато людей прагнуть придбати комплект даної супутникової системи, тому що вона вже давно зарекомендувала себе як якісний телевізійна приставка. Однак, як і багато супутникові системи, Триколор ТВ має свої недоліки.

У цій статті ми розглянемо причини, чому не працює Триколор ТВ, і як вирішити проблеми, пов`язані зі збоями в роботі.

Причини неполадок Триколор ТВ

Найбільш частою причиною, з якою стикаються користувачі Триколор ТВ, є відсутність сигналу. Для початку потрібно скористатися дистанційним пультом управління і натиснути кнопку ОК. Якщо ресивер відреагував, перевірте наступне:

  • Якщо у вас встановлена супутникова антена малого діаметра, то цілком можливо, що причина криється в атмосферних опадах і підвищеної хмарності. Однак причина може критися і в неправильному положенні антени. Наприклад, антену міг накренити вітер. Сильні пориви часто стають причиною навіть поломки антени. В цьому випадку рекомендується викликати майстра, який зможе полагодити антену або ж встановити нову. Також поширеною причиною може бути обрив коаксіальногокабелю.
  • Якщо ж ці причини не ваш випадок, то потрібно знову скористатися пультом дистанційного керування і натиснути кнопку f1. Ви побачите на екрані шкалу якості і сили супутникового сигналу. Якщо шкала становить менше 70 відсотків, то вам необхідно здійснити сканування каналів заново. Можна скористатися автоматичним пошуком, знову натиснувши на кнопку ОК.


Якщо ресівер не відреагував на натискання кнопки ОК, необхідно зробити наступне:

  • Натисніть на кнопку source, яка активує вхід телевізійного приймача. Підключіться до відповідного телевізійного приймача. Це може бути RCA або Scart, а також HDMI.
  • Перевірте, чи є актуальною підписка на Триколор ТВ, якщо немає, то вам потрібно продовжити вашу підписку через особистий кабінет Триколор ТВ.
  • Якщо ж підписка активна, то, швидше за все, ваш ресівер не бачить смарт-карту Триколор ТВ. У цьому випадку потрібно витягнути смарт-карту з слота, вставити заново і перезапустити ресивер. Якщо у вашого ресивера немає смарт-карти, то швидше за все вийшов модуль доступу. У цьому випадку потрібно звертатися до фахівців.

На додаток рекомендуємо наступні матеріали до прочитання:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!