» » » Куди поділося тнт?

Куди поділося тнт?

Куди поділося ТНТ?

Багатьох користувачів «Триколор ТВ» турбує питання, куди поділося ТНТ. Цей популярний розважальний телеканал зник зі списків стандартних пакетів «Триколор» в квітні 2012 року. Зокрема, зміни торкнулися пакетів «Оптимум» і «Базовий».

Як повідомляє керівництво «Триколор», ТНТ усвідомлено був виключений зі списку безкоштовних стрічок 1 квітня 2012 року. Канал був переведений з загальнодоступного пакету «Базовий» в пакет «Оптимум». У свою чергу, в зворотному напрямку був переміщений телеканал «Стиль і мода», який розрахований на жіночу аудиторію. Він пропонує своїм глядачам цікаві програми про модні тенденції, стилі, правильний спосіб життя і домашній затишок.

Як повернути ТНТ

Якщо ви є абонентом «Триколор ТВ» і при включенні ТНТ на екрані висвічується напис «Кодований DRE канал», це означає, що необхідно підписатися на пакет «Оптимум». В іншому випадку дивитися ТНТ ви не зможете.

Якщо ж ви підписані на пакет «Оптимум», але каналу ТНТ чи не так, зробіть пошук каналів для оновлення списку. Для цього досить зайти в меню ресивера і вибрати пункт «Пошук каналів Триколор ТВ». Після того, як ви натиснете кнопку «Ок» почнеться пошук. Після його закінчення не забудьте зберегти новий список телеканалів.

Тепер ви знаєте, куди подівся ТНТ (канал розважальної спрямованості) і як його повернути в свій телевізор.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!