» » » Що таке смарт карта?

Що таке смарт карта?

Що таке смарт карта?

Смарт-картою називають не велику пластикову картку, яка містить в собі мікросхему. Такі картки, зазвичай застосовуються для того, щоб увійти в мережу, підключитися до якого-небудь пристрою, або просто разом з ідентифікаційним кодом. Якщо ви використовуєте смарт-карту, то тим самим, підвищуєте ступінь безпеки. Погодьтеся, адже вкрасти вашу смарт-карту і PIN-код набагато складніше, ніж проста підглянути пароль.

Що таке смарт-карта триколор

Смарт-картка - пластикова карта, з мікрочіпом всередині. Ця карта одна зі складових приймальних пристроїв. Вона просто необхідна, щоб декодувати телевізійні канали «Триколор ТВ»

Карту потрібно вставляти в слот модуля DRECrypt. На смарт-карті вказано восьмизначний код, який служить для того, щоб активувати пакет »Оптимум». Перший рік обслуговування пакета проводиться без доплати. І активується відразу після установки приймальних пристроїв.

Ще на карті вказується спеціальний номер приймального обладнання, ідентифікатор, який робить завод-виготовлювач.



Цей номер потрібно вказувати при оплаті, щоб отримати доступ для перегляду каналів, і ще в разі звернення до Служби підтримки абонента »Триколор ТВ».

Що таке смарт-карта Мосгортранс

Смарт-карти використовують на наземних видах транспорту. Завдяки цьому можна не переживати з приводу придбання проїзного документа, перед поїздкою, і навіть знизити витрати на оплату проїзду в трамваях, тролейбусах і автобусах. Для цього потрібно придбати в касі ГУП "Мосгортранс" спеціальну транспортну карту, смарт-карту. Ви можете її використовувати для проїзду в будь-якому вигляді наземного транспорту, крім монорельсову лінію метро.

Смарт-карту ви можете придбати на сайті компанії «Мосгортранс». Але майте на увазі, коли ви здійснюєте покупку, то з вас стягується заставна вартість смарт-карти. А це означає, що у вас буде можливість здати її в будь-якому пункті з продажу квитків. І вам повернуть ваші гроші. Якщо ви хочете зарядити свою смарт-карту, то можна звернутися з цього питання в будь-яку з точок з продажу квитків і поповнення балансу транспортних карт ГУП "Мосгортранс". Карта може, бути заряджена, на одну, дві, п`ять, десять, двадцять чи шістдесят поїздок. Також ви можете поповнити баланс смарт-карти на будь-яку суму і користуватися своєю карткою триста шістдесят п`ять днів, і маєте право, на необмежене число поїздок.

Тепер ви знаєте, що таке смарт-карта.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!