» » » Як активувати sim карту билайн?

Як активувати sim карту билайн?

Як активувати SIM карту Білайн?

Сьогодні ми представимо Вашій увазі детальну інструкцію по активації сімки Білайн. Отже, вперед!

Активація нової SIM-карти «Білайн»

  1. Для початку дістаємо з конверта пластикову пластинку з нової SIM-картою. Акуратно відокремлюємо карту від основи. У разі якщо у вас не виходить відокремити карту, то використовуйте маленькі ножиці або гострий тонкий ніж.
  2. Вставляємо SIM-карту в спеціальний слот в телефоні. Якщо ви не знаєте, як правильно це робиться, візьміть інструкцію для вашого мобільного телефону. Далі включаємо телефон.
  3. Далі вводимо PIN-код, якщо він буде потрібно. Він вказується на пластиковій основі, яку ми відокремлювали від карти. Для того, щоб його прочитати, потрібно стерти захисний шар. Потрібно бути обережним, щоб не пошкодити сам PIN-код. Якщо ж ви були неуважні, і ввели три рази код невірно, то розблокуйте карту застосовуючи PUK-код - він також вказується на пластиковій основі.
  4. Звертаємо вашу увагу, що PIN-код можна змінити самому або ж взагалі вимкнути його. Втрачений PUK-код, можна відновити, якщо зателефонувати до Центру «Білайн», за номером 0611. Але якщо ви 10 разів по черзі введете PUK-код неправильно, відновити його вже не вдасться, і вам доведеться поміняти SIM-карту.
  5. Необхідно переконатися, що ви перебуваєте в мережі «Білайн» - це буде помітно по індикатору мережі. Далі набираємо на телефоні USSD-команду * 101 * 1111 # і натискаємо на клавішу виклику.
  6. Потрібно впевнитися, що стартова сума зарахована на ваш номер. Для цього потрібно перевірити особовий рахунок. Існує три способи перевірки:

- відправляємо USSD-запит * 102 # або # 102 #;

- дзвонимо по номеру 0697;



- відправляємо звичайний запит балансу через SIM-меню «Білайн».

Активація заблокованої SIM-карти «Білайн»

  1. Поповнюємо номер рахунку свого мобільного телефону, якщо він тимчасово заблокований за несплату. Зробити це можна через термінали оплати, з банківської карти, в офісах «Білайн» і т.д. Звертаємо вашу увагу, що скористатися послугою «Довірчий платіж», тобто кредит, при заблокованій карті неможливо.
  2. Якщо SIM-карта була заблокована з іншої причини, наприклад ви блокували її добровільно або просто давно не користувалися нею, то в такому випадку можна звернутися із заявою про те, щоб вам зняли блокування. У разі якщо ви давно не користувалися SIM-картою, будьте готові, що відновити номер уже не вдасться. Щоб зняти блокування, потрібно написати заяву, це робиться або в офісі компанії або відправляється по факсу. Номер факсу можна уточнити на сайті компанії «Білайн» свого регіону.

Ми сподіваємося, що дана інструкція і деякі поради допомогли Вам розібратися зі своєю проблемою, і тепер ви прекрасно знаєте, як активувати сім карту Білайн.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!