» » » Як розкодувати канали триколор?

Як розкодувати канали триколор?

Як розкодувати канали Триколор?

У наш час супутникове телебачення стало дуже затребуваним. Серед безлічі каналів можна знайти підходящі і для дорослих, і для дітей, мультики і спорт, кіно і музику. Але часто люди, вмикаючи телевізор, бачать замість картинки напис «Канал заблокований» або «Доступу немає». У таких випадках вони задаються питаннями, що трапилося і як розблокувати канали. Не варто відразу плутати такі написи з «Немає сигналу», адже на відсутність сигналу впливають навіть погодні умови. Як же безкоштовно розкодувати канали на Триколор ТВ?

Декодируем канали

Для початку необхідно перевірити оплату. Можливо, просто закінчився термін підписки і потрібно купити новий пакет. Це єдиний спосіб швидко і законно розблокувати всі канали.



Якщо ж з оплатою все в порядку, то зателефонуйте за телефонами гарячої лінії або ж надішліть листа електронною поштою на зазначений на екрані телевізора адресу. Працівники компанії надішлють новий код активації або розкажуть, з чим конкретно у вас виникла проблема і як її вирішити. Коли відправляєте код, вказуйте в листі свій ID, який складається з 12 або 14 цифр. Зазвичай його можна знайти на приймачі, або натиснувши на пульті клавішу «ID».

  1. Перезавантажуємо ресивер.
  2. Оновлюємо список каналів, виконавши комбінацію «Меню» - «Пошук каналів Триколор ТВ».
  3. Тепер вибираємо один із заблокованих каналів і залишаємо його включеним (не перемикайтеся канал).

рекомендації

  1. Зазвичай оновлення і розблокування ключа проводиться протягом п`яти годин. Як тільки з`явиться картинка - можна перемикати канали.
  2. Зверніть увагу, що після реєстрації або активації послуги ключі дійсні протягом п`яти діб. Якщо ви вирішили скористатися послугою після закінчення даного часу, то ключ не буде зарахований. Тому потрібно відразу звернутися за допомогою в службу підтримки або зателефонувати за вказаними телефонами, повідомивши про проблему.
  3. Якщо поради не допомагають, то зверніться до майстра або викличте його додому.

Канали розкодовані. Можна дивитися будь-які програми.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!