» » » Як зробити деталізацію мтс?

Як зробити деталізацію мтс?

Як зробити деталізацію МТС?

Якщо ви хочете контролювати витрату своїх коштів, ви повинні знати, як зробити деталізацію МТС. Компанія МТС пропонує разову послугу, завдяки якій можна дізнатися, куди йдуть ваші гроші. У деталізованому рахунку вказуються всі вихідні і вхідні дзвінки з тривалістю і номерами абонентів, зазначено кількість MMS, SMS повідомлень. Якщо ви користуєтеся мобільним інтернетом, то і ця послуга буде відображена в деталізованому рахунку. Замовити таку послугу можна кількома варіантами.

Повну деталізацію рахунку ви можете отримати при відвідуванні фірмового салону МТС. Для цього необхідно прийти в офіс МТС з паспортом, і звернутися з відповідним проханням до будь-якого працівника салону.

Крім того, ви можете дізнатися в МТС, як зробити деталізацію дзвінків в інтернеті. Для цього потрібно, в першу чергу, зайти на офіційний сайт компанії. Потім потрібно потрапити в свій особистий кабінет. Для цього, в спеціальному віконці, потрібно ввести свій номер телефону і пароль. Якщо ви до цього не заходили в особистий кабінет на цьому сайті, то необхідно на телефоні набрати комбінацію * 111 * 25 # і зробити виклик. Так ви отримаєте пароль.

Потрапивши в особистий кабінет, ви побачите список послуг, які доступні для вас. Там необхідно вибрати пункт «Контроль витрат» - з`явиться посилання «Деталізація витрат». Вам необхідно клацнути по цьому підменю виберіть, за який період часу вам потрібна деталізація, а також вкажіть свою електронну адресу. Незабаром вам прийде лист з прикріпленим файлом. Звертаємо вашу увагу на те, що ця послуга платна, а вартість замовлення роздруківки витрат залежить від вашого тарифного плану та обраного періоду деталізації.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!