» » » Як замовити деталізацію дзвінків?

Як замовити деталізацію дзвінків?

Як замовити деталізацію дзвінків?

Деталізація - це відмінна послуга, що дозволяє з легкістю контролювати свої витрати. Вона являє собою детальний звіт про всі вхідні та вихідні дзвінки, часу їх скоєння, вартості та тривалості. Про те, як надають цю послугу різні оператори, буде розказано нижче.

Як замовити деталізацію дзвінків Білайн

Якщо ви користуєтеся стільниковим зв`язком компанії Білайн, отримати деталізацію дзвінків можна двома способами:

  1. Під час особистого візиту в офіс компанії. При цьому сім-карта повинна бути зареєстрована на ваше ім`я, а з собою у вас повинен бути паспорт. Необхідно повідомити співробітнику офісу, за який саме проміжок часу ви хочете отримати деталізацію дзвінків.
  2. Необхідно авторизуватися на my.beeline.ru і в списку всіх послуг вибрати послугу Деталізація дзвінків.

При цьому такий запит є разовим. Якщо ви бажаєте отримувати інформацію регулярно, то можна на сайті скористатися послугою автоматичного формування звітів. Після цього раз на місяць ви будете отримувати деталізацію всіх дзвінків. Послуга надається безкоштовно.

Замовлення деталізації дзвінків МТС

Тепер поговоримо про те, як замовити деталізацію дзвінків в МТС. Зробити це можна двома способами, аналогічними замовлення послуги в компанії «Білайн». Можна або відвідати офіс компанії, або отримати необхідну інформацію через особистий кабінет. При цьому можна оформити як разовий запит, так і постійну розсилку звіту. Місячна підписка на деталізацію вигідніша, ніж щоденні разові запити.

Отримати звіт можна в роздрукованому вигляді, на електронну пошту або безпосередньо на мобільний телефон. Все, що необхідно, - це вибрати бажаний спосіб отримання інформації в момент створення запиту.

Деталізація дзвінків Мегафон



Ще одним популярним стільниковим оператором є компанія Мегафон. Замовити деталізацію в цій компанії можна також двома способами:

  • особисто завітавши до офісу компанії або його підрозділ;
  • через спеціальну форму в особистому кабінеті, пройшовши за цим посиланням. В цьому випадку можна буде отримати деталізацію лише за останні 6 місяців.

При цьому сама послуга є платною. Перший раз оператор дає можливість отримати деталізацію на безоплатній основі. Надалі чим частіше буде замовлятися звіт про дзвінки, тим вищою буде його вартість.

Як можна замовити деталізацію дзвінків в Теле2

Теле2 є популярною компанією стільникового зв`язку, особливо серед молоді. Замовити деталізацію дзвінків Теле2 можна, не виходячи з дому. Для цього необхідно лише зареєструватися на офіційному сайті за номером телефону, увійти в особистий кабінет і вибрати послугу Деталізація дзвінків.

Як видно, замовити деталізацію дзвінків у будь-якого оператора стільникового зв`язку не так складно. Головне - вибрати найбільш зручний для себе варіант.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!