» » » Як відключити мобільні підписки?

Як відключити мобільні підписки?

Як відключити мобільні підписки?

Припустимо, що вам на мобільний телефон щодня приходить повідомлення з прогнозом погоди або гороскопом, до деякого часу ви не звертаєте на це ніякої уваги, але потім помічаєте, що кошти з балансу кудись стали пропадати. Перше, що спадає на думку - це те, що ви багато розмовляєте по телефону, проте не завжди це виявляється правдою.

Як відключити мобільні підписки

Для відключення підписок є кілька способів.

Перший і, напевно, найпростіший - це зателефонувати в службу підтримки вашого оператора за коротким номером. Оператор перевірить наявність підписок на вашому номері і самостійно відключить їх.

  • Для абонентів МТС - 0890;
  • Для абонентів Мегафон - 0500;
  • Для абонентів Білайн - 0611;
  • Для абонентів Теле2 - 611.

Те ж саме можна зробити в своєму особистому кабінеті на сайті оператора :.

Дізнатися, чи є у вас платні підписки можна за допомогою спеціальної короткої USSD команди:

  • МТС - * 152 #;
  • Мегафон - * 105 #;
  • Білайн - * 110 * 09 #;
  • Теле2 - * 144 * 1 #.


Уважно читайте пункти меню після набору кманди USSD, вибираючи те, що вам потрібно. Після того, як підписки будуть відключені, вам прийде повідомлення з підтвердженням.

Звідки беруться підписки

Щоб зрозуміти, куди йдуть гроші є кілька способів. Для початку можна в своєму особистому кабінеті замовити деталізацію витрат за Вас місяць. Те ж саме можна зробити і в салоні зв`язку вашого оператора, однак туди вам необхідно буде звернутися з паспортом, якщо номер оформлений на вас. Таким чином в інтернеті зробити все, що вам потрібно, буде простіше і швидше.

Отже, в деталізації, крім вартості здійснених дзвінків, ви можете знайти деякі цікаві рядки, на зразок "Доступ до ...." і далі буде вказано, до якого сайту або послуги.

Тут слід зауважити, що підписки можуть надаватися стільниковим оператором або якимись сторонніми організаціями. У першому випадку це такі послуги, як гудок, гороскоп, прогноз погоди і так далі. До другого нагоди відносяться всілякі підписки на контент, абонент може і не підозрювати, що підписався на них, так як на це можна піти через неуважність. Щоб цього не сталося, завантажуйте програми лише з офіційних сайтів і не залишайте номер свого мобільного телефону в інтернеті.

Тепер ви знаєте, як відключити послугу мобільні підписки. Якщо у вас залишилися якісь питання, зверніться до статей, вибравши всоего оператора:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!