» » » Як відключити підписки на мегафон?

Як відключити підписки на мегафон?

Як відключити підписки на Мегафоні?

Багато стільникових операторів пропонують абонентам платну підписку на інформаційні розсилки, і Мегафон - не виняток. За невелику щоденну плату користувачі можуть підписатися на новини, гумористичні та спортивні розсилки, добірки розважальних відеороликів і багато іншого.

Вартість таких підписок варіюється від 1 до 10 рублів, а готові пакети дозволяють підписатися відразу на кілька розсилок з помітною економією. Але рано чи пізно будь-яка підписка може набриднути, а крім того, бувають ситуації, коли абонент підписується на розсилку помилково. Як в такому випадку відключити підписки на Мегафоні?

Відключення платних підписок через сайт

Відмовитися від непотрібних підписок можна декількома способами. Найпростіше зробити це через сайт Мобільні підписки. Для цього увійдіть на сайт, вказавши свій номер телефону в форматі + 7хххххххххх. Якщо ви ще не авторизовані, для початку пройдіть процедуру авторизації, вказавши свій номер телефону і код безпеки з картинки на сайті. У відповідь вам прийде SMS з кодом підтвердження, який потрібно ввести в відповідному полі. Після цього ви зможете перейти в розділ «Особистий кабінет» і там натиснути кнопку «Відмовитися від підписки», щоб відключити платні підписки на Мегафоні, які вам більше не потрібні.

Відключення платних підписок з телефону

Безпосередньо з телефону відключити підписки Мегафон можна за допомогою SMS-повідомлення на номер 5051 або 5052. Повідомлення повинно містити будь-яку з наступних команд:

  • стоп ХХ

  • ні ХХ
  • оТП ХХ
  • відписка ХХ
  • No XX
  • Stop XX


Замість ХХ слід вказати номер підписки, від якої ви хочете відмовитися. Подивитися номера можна на офіційному сайті.

Також для відключення платних підписок на Мегафоні можна набрати в телефоні команду * 505 * 0 * XX # і натиснути кнопку виклику. XX, знову ж таки, потрібно замінити на номер підписки.

Інші способи відключення платних підписок

Ще один спосіб відключити підписки Мегафон - зайти в WAP-інтерфейс «Мобільні підписки». У ньому перейдіть в пункт «Мої підписки> Змінна підписка (параметри)> Відмовитися від підписки» і вимкніть непотрібні підписки.

Нарешті, останній спосіб відписатися від підписок - скористатися Java-додатком «Передплати». У ньому теж потрібно зайти в розділ «Мої підписки> Змінна підписка (параметри)> Відмовитися від підписки» і відписатися від непотрібних розсилок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!