» » » Як зробити деталізацію дзвінків: мегафон?

Як зробити деталізацію дзвінків: мегафон?

Як зробити деталізацію дзвінків: Мегафон?

Якщо ви не розумієте, куди йдуть гроші з мобільного телефону, потрібно провести нескладне розслідування, а саме треба знати, як робити деталізацію дзвінків Мегафон. У нашому столітті, це вже не новина. Для того щоб зробити деталізацію дзвінків на Мегафоні, потрібно скористатися послугою «Експрес деталізація». що потрібно для цього зробити?

  • Ви можете замовити разову деталізацію через «Сервіс-Гід». Інформація надається за останні 6 місяців. Заходьте в розділ особового рахунку на сайті «Сервіс-Гіда, вибравши разову деталізацію, Ви отримаєте інформацію на електронну пошту.
  • Телефонуйте на номер 0505, натискаємо клавіші 1,2,1 і система підкаже, що робити далі. Цей спосіб зручний, якщо під рукою є факс.

Також звіт про деталізацію дзвінків можна дізнатися в будь-якому відділенні стільникового зв`язку Мегафон. Приготуйте паспорт, тому, що без паспорта нічого не вийде. Номер повинен бути оформлений на ваш паспорт. Зверніться до співробітника в залі і отримаєте звіт деталізації дзвінків від Мегафон.

У звіті зазначатимуться дзвінки, смс і платні запити. У звіті відсутні номери пропущених викликів. Дізнавшись про таку корисній послузі, ви завжди будете знати, на що витрачається більше грошей і підібрати більш вигідний тарифний план, ви зможете розпізнати невизначені номери і з`ясувати, за які послуги знімаються гроші, про які ви не знали.

Автоматичні системи Мегафон, постійно модернізуються і оновлюються, тому якщо перед Вами стоїть питання, що стосується того, як зробити деталізацію дзвінків на мегафон, то практичніше буде користуватися саме автоматизованими сервісами від Мегафон.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!