» » » Як намалювати саске?

Як намалювати саске?

Як намалювати Саске?
Як намалювати Саске?

Не дивлячись на те, що це дуже складно, ми все одно пояснимо по кроках як намалювати Саске. Для цього вам буде потрібно аркуш паперу, олівець, ластик і, бажано, щоб у вас був мнуться ластик. Мнуться ластик, або на художньому жаргоні його ще називають "шкапа" - ластик, при роботі з яким, він ставати як пластилін. Тобто Ви можете виліпити з нього стрижень і прати в будь-яких важкодоступних місцях. Також він не розмазує малюнок і не стирає лінію повністю. Тут бажано вже мати хоч якісь навички малювання персонажів з аніме. Ну що ж, приступимо!

Крок 1:

Для початку Вам необхідно зробити начерк. Тобто намалювати тонкими лініями контур голови і одягу. Ми будемо малювати портрет Саске в 3/4 (тобто особа трохи повернуто), тому з одягу і аксесуарів у нас буде тільки пов`язка на лобі і воріт. Не забувайте зберігати пропорції і залишити місце для волосся, які Ви намалюєте в майбутньому.

Крок 2:

Якщо у вас з`явилися контури голови, то приступаємо до промальовуванні особи. Саске трохи відрізняється від інших персонажів. У нього щодо довгий ніс і завжди грізний погляд. У стилі манга вітається мінімум ліній на обличчі, але так як ми малюємо портрет в 3/4, то нам доведеться промальовувати ніс повністю. Зате можна легко заощадити на роті, залишивши всього одну майже пряму лінію. Не забувайте: ми все ще працюємо в тонких лінія, бажано олівцем з маркуванням 2H, а це означає, що він подвійний твердості. Їх легко буде виправити.

Крок 3:

У третьому кроці статті "Як намалювати Саске" ми розберемося з очима. Так як погляд у Саске завжди грізний, то очі у нього будуть трохи вузькі і незграбні. Нам потрібно намалювати самі очі, вірніше повіку і брови. Око складається з двох ламаних ліній - вій, райдужної оболонки і зіниці. Але тут можна зробити вибір. Замість райдужної оболонки і зіниці, можна зобразити сярінган. Вибір залишається за Вами! Головне, знати що обличчя повернене, а отже очі будуть різні, через точки огляду, наскільки сильно Ви повернули обличчя, який погляд Ви намагаєтеся зобразити і іншого. Але після двох, ну або трьох спроб у Вас повинно вийти намалювати пропорційні очі щодо особи. Повіки - це всього дві тонкі ліній, які знаходяться недалеко від верхніх вій, але вона не плавна і не над усім оком. Брови теж малюються плавними лініями, тільки товстими.

Крок 4:

Тепер намалюємо волосся. Волосся не повинні прилягати занадто щільно до голови, інакше це буде виглядати неприродно. Зачіску Саске Ви знаєте самі: волосся на потилиці стирчать в різні боки, через пов`язки, а чубчик об`ємна і розділена навпіл. Чи не намагайтеся промальовувати кожну волосинку, а й єдиним цілим малювати теж не варто. Малюйте локони середніх розмірів.

Крок 5:



У п`ятому кроці ми домальовували деталі, такі як, наприклад, знак села "Прихованого Ліста", пару складок на вигинах ворота, і приблизне розташування майбутніх тіней. Тіні залежать від точки освітлення, яку вибираєте Ви.

Крок 6:

Це останній крок "Як намалювати Саске". Тут ми обводимо все тонкі лінії і додаємо тіні. Лінії особи повинні бути товщі ліній волосся. А тіні з`являються біля носа і очей, під волоссям на лобі і на самих волоссі. Так само на місцях складок. Так само потрібно відтінити воріт, це додасть йому більш реалістичний вигляд.

Ось ми намалювали Саске олівцем. Якщо вас зацікавив такий стиль як Манга, то в інтернеті багато джерел знань і натхнення. Наприклад, один з них drawmanga.ru

Всім бажаю удачі в своїх починаннях!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!