» » » Що означає ім'я юлия?

Що означає ім'я юлия?

Що означає ім`я Юлія?

Часто вважається, що ім`я відображає внутрішній світ людини, є визначальним для його життєвого шляху. Батьки, при виборі імені для дитини звертають увагу на його звучання, то, яка у нього історія, чи носив таке ім`я будь-хто із знаменитих людей, а також на його характеристику і те, якими психологічними якостями воно наділяє людину.

Значення імені

Що означає ім`я Юлія і звідки воно сталося - воно прийшло до нас із Греції і в перекладі означає хвиляста, пухнаста. Юлія досить поширене ім`я, воно існує в різноманітних версіях в багатьох мовах Юлія, Джулія, Джулієт, Жюлі.

Основні риси



Що означає ім`я Юлія в особистості, які її основні риси та особливості характеру.

  • Юлія зазвичай дуже емоційна - її легко зачепити, засмутити або образити, в той же час вона швидко переходить від однієї емоції до іншої, настрою і стану у неї змінюються абсолютно несподівано і досить різко, а для людей з боку це виглядає незрозумілим і безпричинним.
  • Вона вперта, з нею марно сперечатися, так як вона нізащо визнається навіть сама перед собою, що в чомусь не права.
  • Вона не дуже допитлива і цікава, знання отримує тільки якщо їй це необхідно або вона повинна, але живий розум і відмінна пам`ять, допомагають їй справлятися навіть з тим, що їй не цікаво. Втім, сама вона проявляє інтерес до містики і надприродного, і краще б оберігати її від шарлатанів, а ось сама нехай ворожить і читає гороскопи собі на втіху, може навіть буде цим заробляти.
  • Взагалі вона акуратна і відповідальна, відмінно справляється з дорученнями, а ось на критику реагує гостро, може почати сперечатися, але на себе відповідальність бере рідко, не любить що-небудь організовувати, вважає за краще бути відомою.
  • Важко переживає невдачі чи проблеми в стосунках, але здатна стримувати свої емоції і іноді здається бездушною. У своїх невдачах воліє звинувачувати інших людей, ситуацію, все що завгодно крім себе самої.
  • Вона жіночна і не розкривається повністю, залишаючи якусь таємничість або загадку, що дуже подобається в ній чоловікам. Сама вона про це прекрасно знає і може використовувати в своїх цілях, в тому числі спритно маніпулюючи.
  • Вона прекрасно справляється з багатьма видами справ і професій, може бути прекрасною господинею, але серед всього цього, дуже мало того, що б їй по-справжньому подобалося. Їй важливо чи знайти щось що їй цікаво, чи потрапити в настрій, відповідне для такої роботи, а настрій її дуже мінливий.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!