» » » Що означає ім'я іслам?

Що означає ім'я іслам?

Що означає ім`я Іслам?

Деякі імена є дуже рідкісними. Наприклад, ім`я Іслам не популярно навіть в арабських країнах. Однак, воно дуже почесне - в цьому легко переконатися, якщо дізнатися, що воно означає і звідки походить.

Тому далі поговоримо про те, що означає ім`я Іслам, розглянемо його походження і дізнаємося, якими характеристиками володіє людина, що носить це ім`я.

Значення, походження та характеристики імені Іслам

Іслам - це одне з чоловічих мусульманських імен. Ім`я має арабське походження і перекладається наступним чином:

  • має значення - «відданість»;
  • ім`я означає «мусульманин»;
  • ім`я говорить про те, що людина здорова, сильна і смілива;
  • також ім`я може перекладається як «Відданий Аллаху», поєднуючи в собі відразу перший і другий пункти цього списку.


Однак, дане ім`я носять не тільки віруючі люди, які дотримуються заповіти мусульманства. Його можуть носити люди і інших релігій.

Людина, яка володіє таким ім`ям, має кілька основних характеристик, приписуваних йому:

  • Сміливий і розважливий. Людина на ім`я Іслам завжди прагне стати лідером, що в дитинстві часто приносить багато клопоту його батькам через те, що він є непосидою. Коли ж Іслам дорослішає, то частіше проявляє сміливість, ніж розсудливість у вчинках через свого нерозсудливості і сильної захопленості справою.
  • Іслам також часто може бути і безрозсудний, тому що є її захопленням особистістю. Будь-яке улюблена справа може затьмарити розсудливість. Саме тому такій людині необхідний наставник, який буде керувати і направляти його. Тоді Іслам зможе досягти справжнього успіху.
  • Незважаючи на якості лідера, сміливість і захопленість Іслам часто буває вразливою особистістю і погано сприймає критику. Саме тому він потребує підтримки.
  • У стані гніву й роздратування Іслам стає примхливим, зарозумілим і егоїстичним. Однак, це не заважає йому піклуватися про своїх близьких людей і бути миролюбним і добрим;
  • Іслам досить господарський людина і любить порядок. Часом, це може перерости в перфекціонізм і фанатизм по відношенню до чистоти. Тому варто звикнути до цього стану Ісламу, щоб уникнути сварок і проблем в сім`ї.

Також ви можете прочитати наш цікавий розділ на цьому сайті чоловічі імена.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!