» » » Що означає ім'я виктор?

Що означає ім'я виктор?

Що означає ім`я Віктор?

Латинське походження імені Віктор відразу вказує на значення "переможець"!

Що означає ім`я Віктор, відображення імені на дитячому характері

Маленький Вітя дуже довірливий дитина. Але якщо він дізнається про обман, то сильно ображається на людину! Характер вибуховий, але швидко відходить. У дитинстві Віктора не приваблюють творчі заняття музикою або малюванням, наприклад. Його по всій життя більше займає щось конкретне, відчутне, в дитинстві, наприклад, фільми, пов`язані з ризиком, з пригодами, де можна отримати емоції.

Що означає ім`я Віктор, відображення імені на характер дорослого

Ставши дорослим, Віктор буде вибирати професію за таким же принципом, що-небудь конкретне: водій, електрик, слюсар. Віктору необхідний ретельний, монотонна праця, людина володіє великим терпінням і неквапливістю. Чоловік з ім`ям Віктор може досягти успіху в футболі, якщо з дитинства його віддати в таку секцію при власному бажанні.

Для Віктора найважливіше справедливість і почуття обов`язку! Він буде відмінним батьком і хорошим чоловіком. Для шлюбу ідеально підходять Інна, Любов, Галина, Валентина, Марія, Оксана, Ольга, Ніна, Лариса, Майя, Зоя і Клара. Як правило, немає сумісності з Зінаїдою, Катериною, Веронікою та Євгенією.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!