» » » Що означає ім'я галина?

Що означає ім'я галина?

Що означає ім`я Галина?

На Русі дітей було прийнято називати на честь святих, про святу Галині відомо зовсім небагато. Вона народилася в Коринті в третьому столітті, прийняла християнство, познайомившись зі святим Кодрат. Коли під час гоніння християн святого Кодрата схопили, з ним на багаття зійшли і його учениці - в їх числі була і свята Галина.

Що означає ім`я Галина? Коріння імені грецькі. Воно походить від слова «галене», що означає безтурботність або спокій. Погодьтеся, дуже підходяще для хранительки домашнього вогнища ім`я, від якого так віє ніжністю.

З дитинства Галина зростає татовій донькою, але завжди знає, чого хоче, і вважає за краще суспільство хлопчаків. Вона, як і будь-яка жінка, любить вбиратися, але їй абсолютно чужі всякі жіночі інтриги і плітки. Серед літературних жанрів Галина швидше віддасть перевагу книгу про подорожі або історичний роман. Галина завжди піклується у своєму здоров`ї, дуже охайна і віддає перевагу спілкуванню з такими ж життєрадісними людьми, як вона сама. У житті Галина займає активну позицію, любить туристичні походи, активні розваги. Відрізняється працьовитістю, простотою, зовнішньою привабливістю і яскравістю.

У Галини зазвичай багато шанувальників, так що з вибором чоловіка проблем не буде. Галини вибирають в чоловіки тих чоловіків, які їх обожнюють, а в шлюбі часто займають провідні позиції. Але от якщо чоловік не відчуває до Галини нічого, крім сексуального потягу, він не зможе з нею зблизитися, так як Галина дуже вимоглива до духовної сторони відносин. Вона може бути щаслива з чоловіком на ім`я Віктор, Борис, Федір, Олексій, Ярослав, Євген, Володимир або Валерій.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!