» » » Що означає ім'я евгенія?

Що означає ім'я евгенія?

Що означає ім`я Євгена?

Власниці красивого імені Євгена відносяться до тонких, товариським жінкам, серед інтересів яких виділяється любов до подорожей, читання і чоловічому суспільству. Такі риси як настирливість і впертість характеризують Євгену. Що означає ім`я Євгена - в перекладі з грецької означає "благородна".

Характер жінок з ім`ям Євгена

Жінки, виправдовуючи основне значення жіночого імені Євгена, відрізняються справедливістю і строгістю в міркуваннях і думках. У характері присутній досить багато чоловічих рис, що позначається на колі друзів, в якому, як правило, більше чоловіків. Доброзичлива і добра Євгена завжди знайде час на допомогу друзям. Дівчата, які мають жіноче ім`я Євгена, люблять розумних і чесних людей. До вибору справжніх подруг, яких має не більше двох, Євгенія підходить з серйозністю і ретельністю.

Чоловікам складно знайти підхід до замкнутої Євгенії, яка воліла ввічливий, стриманих і володіють старомодними манерами чоловіків, і перейти грань дружніх відносин. Євгенія дуже хороша господиня, яка вміє і любить смачно готувати, ніж зможе здивувати будь-якого гостя. Такі риси, як економність і запасливість не допускають зайву витрату грошей і викид старих речей.



Вийшовши заміж, Євгенія стає чудовою дружиною і матір`ю. Але через гордість і незалежності, нерідко виникають складнощі й непорозуміння в спілкуванні з дітьми і чоловіком. Будучи стриманою в почуттях, Євгенія бачиться холодної жінкою, лід душі якої можна довго і клопітно топити, добившись результату лише до старості.

Женя може похвалитися добре розвиненим почуттям власної гідності. Відрізняючись великою цікавістю і прагненню пізнати все і всюди, Євгенія зможе працювати в різноманітних сферах і областях. Чи не відрізняючись зайвим талантом, тільки працьовитість допомагає Євгенії домагатися поставлених цілей. Їх успішність залежить від працездатності. Найбільш сприятливими стануть професії референта, журналіста, редактора або перекладача.

Жінок з таким ім`ям можна легко поранити, але образа минає швидко. Євгенія ощасливить того чоловіка, який полюбить її по-справжньому і доб`ється взаємності. Для такої жінки відмінним варіантом стане шлюб з чоловіками з іменами Володимир, Петро, Костянтин, Єгор, Гліб і Аркадій. Можуть виникнуть труднощі і неприємності в шлюбі зі Стасом, Романом і Едуардом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!