» » » » Як схудла катя колесниченко?

Як схудла катя колесниченко?

Як схудла Катя Колесніченко?

Напевно, немає такої людини, яка не знає скандально відому передачу «Дом-2». Більшість не можуть її терпіти, але як не дивно до цих пір цей проект популярний, більш того, взаємини учасників програми постійно служать предметом пересудів в засобах масової інформації. Так, нещодавно дуже обговорюваною стала новина про те, що учасниця шоу Дом 2 Колесніченко Катя схудла.

Катерина Колесніченко з`явилася на проекті разом зі своєю сестрою в 2010 році, причому саме Юля завжди була в центрі уваги шоу, а Катя залишалася в тіні. Але, як відомо, привернути увагу їй вдалося елементарним схудненням. Досить переглянути її фотографії, щоб зайвий раз переконатися в тому, що дівчина дійсно стала стрункішою. У чому ж її секрет?

Меню Каті Колесніченко

Сама Катерина мовчить про причини того, чому вона схудла, але не приховує свого щоденного меню:

  • на сніданок (близько 11.00): низькокалорійний сир зі сметаною і цукром або згущеним молоком (або запарених вівсяна каша), солодку каву з молоком, кілька часточок шоколаду;
  • на обід (близько 18.00): або супи (їсть їх чайною ложкою, так як таким чином насичення приходить швидше), або відварена яловичина або куряча грудка з гречаною кашею або овочевим гарніром.

Ось власне і все меню. Катерина чітко обумовлює, що не їсть макарони і хліб (тільки рідкісні бутерброди), а протягом дня харчується фруктами, п`є соки і несолодкий зелений чай. Природно, якщо їй чогось дуже сильно захочеться, то може з`їсти маленьку порцію супу, але після 18.00 категорично не їсть нічого!



Ніхто не заперечує того факту, що люди, які відмовляються їсти після 18.00 вечора, протягом тижня скидають близько 2 кг. Це пояснюється тим, що витрати енергії до вечора мінімізуються, і якщо з`їдати невеликі порції, то зайві калорії не відкладуться, а скоріше навіть виникне їх дефіцит. До того ж якщо харчуватися двічі на день замість чотирьох, волею неволею станеш стрункішою.

Стрес і харчування

Всім відомо, що коли людина знаходиться в стані стресу, він або багато їсть, або не їсть нічого. Останнім часом Катерина постійно з`ясовувала стосунки зі своїм хлопцем Філіпом, то розлучалася з ним, то потім сходилася. Перебуваючи в стані стресу, як зізналася сама Катерина, вона нічого не їла, крім кави та шоколаду. Виявляється, таке трапляється у неї постійно, і як правило триває не довше двох днів, а потім організм вимагає свого, що часто обертається для дівчини переїданням. Так що цілком ймовірно, що стрес зіграв в схудненні Катерини не останню роль.

Отже ті, хто цікавляться, як схудла Катя Колесніченко, можуть не мучитися питанням, яку дієту вибрала дівчина. За її словами, вона ніколи не користувалася дієтами, а всього лише намагається не їсти після 18.00, обмежує вживання мучного і солодкого і часто нервує. Може бути, коли-небудь як і Ксенія Бородіна, вона опише детально причини і історію свого схуднення в окремій книзі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!