Як схудла поля гагаріна?

Дієти та схуднення - це ті питання, які для жінок завжди актуальні. Будь-які жінки, а вже тим більше зірки шоу-бізнесу, стежать за своїм зовнішнім виглядом і використовують різні методи схуднення. Однією з головних загадок скидання ваги останнім часом стало питання, як схудла Поліна Гагаріна.

Сенсаційне схуднення Гагаріної

Її перетворення одне з найбільш кульмінаційних за останній час. В першу чергу, сенсацією це стало, тому що худла Поліна після пологів і скинула вагу всього лише за кілька місяців. А адже багато жінок з великими труднощами худнуть після вагітності. Варто відзначити, що при цьому Поліна Гагаріна до схуднення важила близько 75 кілограмів, а зараз її вага в районі 48. Як же їй це вдалося?

Для початку необхідно звернути увагу на те, що сідає на дієту під час годування дитини грудьми, варто тільки за погодженням з лікарем. Безпосередньо дієта Поліни Гагаріної дуже проста, в її основі лежить правильне харчування. Необхідно відмовитися від солодкого і всіляких шкідливих продуктів, причому зробити це не на період дієти, а назавжди. Гагаріна також не вживає продуктів містять крохмаль.

Безумовно, це вимагає величезної сили волі, але не тільки вона допомогла Поліні. Справа також у її вихованні. Мама Гагаріної хореограф, тому з дитинства Поліна звикла харчуватися правильно і не зловживати солодким.

Якої дієти дотримувалася Поліна Гагаріна



Вона завжди їла потроху і в основному вважала за краще легкі страви. Тому хороший рада молодим мамам, які хочуть схуднути: відмінним стимулом для схуднення буде, приклад своїм дітям, і не тільки в зовнішньому вигляді, але і в правильному харчуванні. Якщо прагнення до корисної їжі прищеплювати з дитинства, то в подальшому стежити за своєю фігурою буде набагато простіше. Але це не говорить про те, що варто встановити безліч заборон - це не вірно, дитина може діяти в такому випадку «від противного».

Свій раціон потрібно урізноманітнити овочами і фруктами. З фруктів Поліна Гагаріна воліє яблука, це також звичка з дитинства. Яблука позитивно впливають на стан волосся, шкіри та нігтів, а також нормалізують обмін речовин. Ще цей фрукт містить необхідну організму клітковину. Дотримуючись дієти, на якій сиділа Поліна Гагаріна, мінімум в день варто з`їдати одне яблуко.

Також, ні для кого не секрет, що багато дієти наказують, не їсти після шести і це дає ефективний результат. В рамках цього правила Поліна Гагаріна на своїй дієті намагається не їсти на ніч. Останній за день прийом їжі повинен бути приблизно за три години до сну.

Але схуднення Поліни Гагаріної - це не тільки заслуга харчування. Вона активно займається спортом. Зокрема, два улюблених виду спорту Поліни - це танці і шейпінг. Таким чином, якщо ви хочете схуднути ефективно і корисно для організму, то спорт повинен стати обов`язковою частиною вашого способу життя. Вид спорту можна сміливо вибрати залежно від особистих захоплень і побажань. Мінімальна кількість занять спортом на тиждень - це два. В ідеальному варіанті рекомендується займатися чотири рази на тиждень.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!