Дієта воловічевой інни

Інна Воловичева є учасницею гучного телепроекту "Дом-2" з лютого 2009 року. Коли вона прийшла на телепроект, її вага становила 115 кг, зараз він - 75 кг. Як пише в своєму блозі Інна, в той час вона навіть і уявити собі не могла, що її одяг буде 46 розміру (раніше це був 54 розмір), а наряди все відвертіше і сексуальніше, що вона буде брати участь в приголомшливих фотосесіях.

Інна говорила про свою генетичну схильність до повноти, і не дивлячись на це, їй вдалося розробити для себе дієту і підтримувати себе у формі. Воловичева і раніше намагалася худнути. Але складність полягала в тому, що Інна, як і багато інших дівчат, любить поїсти і має хороший апетит. Колись їй допомагала кремлівська дієта, але довго на ній сидіти було не можна, і вага повертався

Інні Воловічевой 28 років, вона красива, чуттєва. Вона здатна стати прикладом наслідування для багатьох жінок, які не знають, як зважитися схуднути, і що зробити для цього. Ми розповімо, як схудла Інна Воловичева. Це стало відомо після виходу її книги "Секрет Інни Воловічевой. Як я схудла на 40 кілограмів". Заснована книга на записах з щоденника учасниці Дому-2. Там описується не тільки про любовні стосунки на проекті, але і про дієту Інни Воловічевой безкоштовно. За словами Інни, головне, це перемогти лінь - ходити в спортзали і дотримуватися дієти.

Як схудла Інна Воловичева - дієта

Головного чоловіка в своєму житті Інна називає холодильником. Але тепер вона знайшла в собі сили і пішла від нього, залишивши всю залежність в минулому житті. Дієта Інни Воловічевой стала для неї правильним харчуванням і способом життя. Подивимося на її дієту і денний раціон.

Ранок і сніданок - найважливіший час прийому їжі. Пропускати його не можна, адже збалансований правильний сніданок допомагає здорово контролювати свою вагу. Виходить, що з самого ранку Ви забезпечуєте свій організм енергією, а за допомогою цього він починає спалювати калорії. Сніданок Інни Воловічевой складається з вівсяної каші, звареної на воді. Сіль, цукор і масло додавати не можна! Зате дозволено їсти різні фрукти. Виключіть лише банани і виноград, так як вони є джерелом великої кількості вуглеводів. Так починається знаменита дієта Воловічевой з будинку-2.



Протягом дня і вечора (до 18:00) Інна їсть таке відварне м`ясо, як куряче філе, телятину, яловичину. Також вживає овочі, рибу, морепродукти. Чорний хліб дозволений, а білий заборонений. Особливо увагу Інна Воловичева звертає на те, що не можна їсти смаженого, солоного і солодкого!

Як тільки годинник показує 6 вечора, Інна знає, що це означає. Є не можна до ранку! Але буде корисним з`їсти грейпфрути або фреш з них. Цей фрукт надає позитивний вплив на схуднення і сприяє спалюванню жирів.

Від чого слід відмовитися зовсім? Такі продукти є, адже краса вимагає жертв. Але не варто переживати, тому що з красою в комплекті Ви отримаєте здоров`я, довголіття і радість від відображення в дзеркалі! Інна переконалася, що таке поєднання важливіше будь шкідливої, але смачної їжі. Отже, по дієті Інни Воловічевой необхідно відмовитися від бутербродів, смаженої картоплі, чіпсів і алкоголю.

Вже через 1 місяць Інна скинула 8 кг. І коли вона подивилася, як висять на ній штани, кидати такий режим харчування вона не хотіла. Насправді, дієта Інни Воловічевой з будинку-2 - це правильний спосіб життя, який рекомендують людям все лікарі, як в якості поліпшення здоров`я, так і в якості дієти для схуднення.

Важливе зауваження Інни полягає в тому, що дівчина повинна мати фізичні навантаження. Щоб тримати себе в формі, необхідно забути про лінь. Як би ви не втомилися, яке б поганий настрій у вас не було, займатися спортом Ви зобов`язані регулярно заради себе самої!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!