Як схуднути за 5 тижнів?

Як схуднути за 5 тижнів?

Багато сучасних жінок мріє про ефективне схудненні, особливо коли до літа залишається зовсім небагато, а ви просто не встигаєте скинути пару зайвих кілограм. В основному, намагаючись позбутися від зайвих, надокучливих кілограм, ми повністю, в панічному стані, з головою падаємо в будь-яку дієту і таким чином робимо безліч помилок. На жаль, не всі жінки знають і розуміють, що швидке схуднення, в основному, приносить нашому організму тільки шкоду. Не дарма, і дуже часто, фахівці-дієтологи можуть пропонувати нам, щоб ми замислювалися не про експрес-дієтах, а про довгострокові плани оздоровчого харчування. Вони допоможуть вам не тільки стати набагато стрункішою, а також вони поліпшать ваше самопочуття і поправлять здоров`я вашого організму.

План, як схуднути за 5 тижнів

По-перше, слід звернути увагу на вашу дієту. Ну, наприклад, ви можете взяти для себе принцип вживання по максимуму овочів, круп, фруктів, бобових тощо. Також ви можете побудувати свій режим харчування на вживанні кисломолочних продуктів, у яких низька жирність, наприклад йогурт, сир, кефір. Ви можете поєднувати їх з нежирним вареним м`ясом, різними овочами, які приготовлені в духовці або ж на пару, крупами, хлібом з борошна грубого помелу. Якщо ви досить серйозно налаштовані схуднути за 5 тижнів, то вам доведеться, на цей час, категорично відмовитися від мучного, солодкого і смаженого в харчуванні.

А для тих, хто вважає за краще дотримуватися строгих правил при дотриманні будь-якої дієти і вважає, що така стратегія правильна і найефективніша, можна запропонувати таку відому п`ятитижневу дієту.

Знаменита дієта Протасова



Вона розрахована якраз на п`ять тижнів. Перші два тижні необхідно їсти тільки овочі, по одному вареному яйцю в день і кисломолочні продукти, а останні три тижні необхідно зменшити вживання кисломолочних продуктів, при цьому замінити їх вареним м`ясом низької жирності. Цю дієту можуть витримати багато, так як вона не вважається суворо і є ефективною.



Всім, хто хоче схуднути за 5 тижнів, настійно рекомендуємо займатися спортом. Адже нам усім давно відомо, що тільки поєднання достатніх фізичних навантажень і низькокалорійної дієти є основним фактором до стабільного і швидкого позбавлення від надокучливого зайвої ваги. В цьому випадку вам підійдуть будь-які види активності, але найкориснішими будуть заняття на свіжому повітрі активними видами спорту. Це можуть бути велосипедні прогулянки, різні походи в ліс або гори, пробіжки, плавання, так само спортивні ігри на зразок великого тенісу, футболу, волейболу та прості щоденні вечірні прогулянки.

Важливі особливості п`ятитижневих дієт

Але ні в якому разі не варто себе мучити тренуваннями і фізичними навантаженнями. Не забувайте, що ви жінка. Не треба ставитися до себе дуже строго і жорстко обмежувати себе в харчуванні, які не навантажуйте свій організм фізичними вправами. Знаходьте час і для відпочинку, вчіться поєднувати приємне з корисним. Для того, щоб вам схуднути за п`ять тижнів, буде досить не забувати використовувати максимум своїх можливостей, щоб побільше рухатися і просто контролювати споживання калорій при прийомі їжі.

Важливо навчиться правильно виходити зі стану дієти. Важливо, просто не забувати про вашому раціональному харчуванні на кожен день. Ви можете частина кисломолочних і молочних продуктів замінити «нежирні», або прибрати до мінімуму, за рахунок пісного м`яса або курки. У раціон можете включити пісне м`ясо і ягоди. А на сніданок можете їсти сир і каші.

Важливо, під час періоду свого схуднення дотримуватися «золоту середину». Це ж, як і в повсякденному житті. Адже тільки так ви зможете прийти до великого успіху в будь-яких справах, до стабільних результатів і навчитеся завжди досягати без проблем поставлені перед собою життєві цілі і плани, і не важливо в якій сфері, головне ваше бажання і завзятість.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!