» » » Що означає ім'я никита?

Що означає ім'я никита?

Що означає ім`я Микита?

Моє ім`я і я - єдине ціле, разом ми протягом усього життя. Ім`я дається батьками при народженні і впливає на наш характер, долю і навіть сумісність з протилежною статтю. Вірити чи ні - вирішувати вам, але поглянути на характеристику все ж цікаво ...

Що означає ім`я Микита: характер

Чоловіки з ім`ям Микита завжди знають собі ціну! Хтось їх може назвати егоїстами, інші ж скажуть, що вони цілеспрямовані і досягають всього, чого б це їм не коштувало. Вони вперті й наполегливі, не терплять контролю над собою. Але з близькими людьми Микита розкривається, як вразливий і чутлива людина. Микита дуже товариська людина, він обожнює нові знайомства, але в той же час добре відчуває людей, розбирається в них. Характер Микити можна описати наступними визначеннями: конкретний, прямолінійний, але зі своїм внутрішнім духовним світом.

Що означає ім`я Микита: доля

З жінками Микиті везе. Вони закохуються в нашого Дон-Жуана. Не дивлячись на те, що в душі Микита ранимий і чутливий, з черговою пасією йому розлучитися не складає труднощів. Що стосується шлюбу, то серйозні відносини не завжди складаються вдало. Він буде ніжним чоловіком і хорошим батьком, але на сталість розраховувати не доведеться.

На рахунок професійної сфери хвилювань ніяких не виникає. Микиті відкриті всі дороги, можливостей багато, і всюди він буде успішний! Не варто переживати батькам, якщо Микита буде постійно змінювати свої захоплення або напряму в навчанні. Йому добре даються, як гуманітарні, так і технічні спеціальності.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!