» » » Що подарувати татові від дочки?

Що подарувати татові від дочки?

Що подарувати татові від дочки?

Вибір подарунків для близьких дається досить нелегко. Нерідко дочки, дорослі і маленькі, довго думають, що б такого подарувати татові: хочеться побачити щиру радість в очах рідної людини, змусити його від душі посміхатися. А найтепліші подарунки - це, звичайно, зроблені своїми руками. Піти в магазин і купити - набагато простіше і швидше. Ми ж пропонуємо виділити час і створити неповторний, єдиний в своєму роді подарунок своїми руками.

Цікаві варіанти хенд-мейд

Презент від дитини, зроблений ним власноруч, буде особливо цінний. Саме такі речі зберігаються потім як найдорожчі спогади, адже це не тільки знак уваги і любові від дочки, але ще і частинка дитинства улюбленої дитини. Отже, що подарувати татові від дочки?

Листівка

Діти дуже люблять робити листівки своїми руками в подарунок батькам. Є різні варіанти листівок - все залежить від віку і фантазії дитини. Дочка може зробити для тата просту листівку з складеного навпіл аркуша картону і наклеїти на неї татове обличчя, краще усміхнене. Для цього варто знайти або зробити відповідне фото - і вирізати звідти голову. До вирізаному і вклеєною особі дівчинка сама домальовує тулуб, руки, ноги - можна зробити їх карикатурними, так буде смішніше. Потім оформляє саму листівку. Можна цікаво її розмалювати, наклеїти яскраві наклейки або зробити аплікації. Не забути підписати - і подарунок готовий.

Якщо тато давно мріє про автомобіль - можна подарувати йому вирізаний з картону автомобіль, а на місце водія вклеїти фото тата. Такий подарунок буде заодно більше мотивувати його в досягненні мети.

в`язання

Якщо дівчинка навчилася в`язати, вона може створити прекрасний, приємний і практичний подарунок для тата. Зв`язати можна що завгодно - від простих серветок або шарфа до іграшки і теплого светра або шапки. Просто і оригінально - зв`язати одяг для гуртки (можна подарувати разом з кухлем). Папі отримати такий сюрприз буде дуже приємно.

Десерти

За допомогою мами дочка може спекти для тата торт і красиво його прикрасити. Існують спеціальні кондитерські шприци, за допомогою яких можна оригінально прикрасити десерт, написати кремом привітання.



Також є веселі формочки для випікання печива. Можна випекти симпатичні печива з різними смаками і прикрасити їх різнобарвною присипкою. Або купити марципан і зліпити з нього яскравий десерт для тата. Головне - це буде зроблено з любов`ю, і не біда, якщо вийде не зовсім ідеально.

Інші ідеї подарунків своїми руками

Широкий простір для творчості дають природні матеріали, які необов`язково навіть збирати і заготовляти заздалегідь - досить вийти на вулицю. Наприклад, набрати сухих гілочок, пофарбувати в різні кольори і на великому шматку паперу викласти привітання.

Якщо у вас є зібрані на море черепашки - відмінно, вони чудово підійдуть для декорування фоторамки. Їх можна підібрати за кольором і приклеїти на зовнішню сторону рамки. А всередині розмістити фото тата і дочки разом. Такий подарунок добре запам`ятається і стане джерелом приємних спогадів.

Ще дочка може купити просту білу кружку і вітражні фарби - і розписати її для тата, написати поздоровлення. Так можна оформити і інший посуд - тарілку, наприклад. або блюдо. Папі буде приємно.

Сподіваємося, ці ідеї виявляться корисними. Більше порад ви знайдете в розділі Подарунки для чоловіків.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!