» » » Що можна подарувати татові?

Що можна подарувати татові?

Що можна подарувати татові?

Вибір подарунка для чоловіка - завжди складне завдання. Ще складніше визначитися, що подарувати, якщо презент цей призначається для найдорожчого чоловіка в житті - тата. Що можна подарувати татові? Батьки так балують нас в дитинстві, що, здається, подарунка, яким можна хоч на десяту частину заповнити їх щедрість і увагу, просто не існує. Однак давайте все-таки спробуємо вибрати ідеальний подарунок для тата.

Знання сила

Папа - це, звичайно, перш за все, дорослий чоловік зі своїми інтересами, а тому перше питання, яке ви повинні собі задати, перед тим, як відправитися в магазин за подарунком, - "Що любить мій тато?". І тоді думка про правильне презент прийде сама собою. На жаль, часто ми не дуже добре знаємо своїх батьків, ми настільки захоплені своїм життям, що не помічаємо, чим живуть наші найближчі.

Ось чому в більшості випадків, коли перед нами постає поставлене запитання, ми відповідаємо самі собі - "Та нічого особливого". І в більшості випадків ми глибоко помиляємося. Але що ж робити? Звертатися з цим питанням до тата? Навряд чи він зрадіє, почувши подібне від свого дорослого сина чи дочки, адже, напевно, він вважає, що його дитина все про нього повинен знати. Що ж, давайте спробуємо поворожити, як на це питання міг би відповісти ваш тато, і, можливо, вас осінить.

книги

Багато чоловіків у віці люблять читати, так виходить, що дівчата читають в основному в юності і молодості, а сильна стать по-справжньому готовий для книг уже в зрілому віці. Однак дарувати татові який-небудь класичний роман не варто. В більшості своїй "книжкові інтереси" вашого батька збігаються з близької йому сферою діяльності, які допоможуть йому підвищити кваліфікацію і навчитися новим прийомам у своїй професії. Крім того, досить часто чоловіки цікавляться книгами про цікаві успішних людей і видатних особистостей.

техніка



Чоловіки різного віку цікавляться технікою, а тому який-небудь корисний гаджет - відмінний подарунок для тата. Хорошим варіантом може стати електронна книга, а для батька, провідного спортивний спосіб життя, відмінним подарунком буде фітнес-браслет. Правда, якщо ваш тато зовсім не дружить із сучасною електронікою, дарувати таке не варто, адже подарунок повинен полегшувати життя, а не ускладнювати її.

Предмети, що підкреслюють солідність

Шкіряний гаманець, золота застібка для краватки, запонки, візитниця ... Якщо ваш тато любить мати гарний вигляд і справляти враження солідного успішного чоловіка, всі перераховані вище предмети, напевно, припадуть йому до вподоби. Якщо ваш тато курить, цей список можна доповнити красивими портсигарами і запальничками.

дорослі іграшки



Кожен чоловік в душі дитина і кожен - мисливець, а тому чоловіків-колекціонерів набагато більше, ніж жінок. Вони люблять полювати за новими колекційними предметами і радіють, як діти, поповненню колекції. Втім, навіть якщо ваш тато ще не колекціонер, чому б вам не стати засновником нової сімейної традиції? Що можна подарувати в якості першого об`єкта для колекціонування? Наприклад, ювілейну монету або модельку ретро-автомобіля. Тільки не даруйте щось дуже дороге, наприклад, сувенірна зброя - якщо ваша родина не дуже багата, підтримувати таку колекцію буде дуже складно.

Здоровий сон і улюблена телепередача

Так, для багатьох людей - здоровий сон і улюблена телепередача - це чи не головна цінність. І, відверто кажучи, з нашим шаленим ритмом життя і стресами в цьому немає абсолютно нічого поганого. Втім, навіть в такому випадку знайти відмінний подарунок не складно. Так, здоровому сну сприятимуть спеціальні ортопедичні матраци та подушки, а пошуку цікавих телепередач - пакет кабельного ТБ. Так, може це не дуже вишуканий подарунок, але хіба ваш тато не заслуговує самого банального відпочинку?

Ще трохи про відпочинок

Дорослі люди з роками все більше прив`язуються до будинку, до 40-50 років життя більшості людей становить цикл робота / будинок, і вони цілком задоволені усталеним ритмом і сімейним затишком. Однак іноді просто необхідно розвіятися. Подаруйте татові квиток в кіно або сертифікат на похід в ресторан разом з мамою - вони, напевно, отримають невимовне задоволення.

Остерігайтеся стандартів

Найчастіше, не придумав оригінальний подарунок, ми думаємо: "Може, подарувати те, що завжди потрібно?" і, вирушаючи в магазин, купуємо 10 пар шкарпеток, гель для гоління і дезодорант. Так, це дуже практично, ніхто не сперечається, однак яке задоволення від такого подарунка? Все це ваш тато може купити собі сам, а хіба ви не хочете все-таки його трохи побалувати?

Більше ідей для подарунків татові шукайте в статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!