» » » Що подарувати татові на 60 років?

Що подарувати татові на 60 років?

Що подарувати татові на 60 років?

Ювілей в 60 років для батька - знаменний день, в який потрібно підносити якісь пам`ятні або корисні подарунки. Тут і виникає питання, що подарувати татові на 60.

Все залежить від того, чим ваш тато любить займатися. Чоловіки в 60 років зазвичай мають своє хобі, це можуть бути письменники, рибалки, мисливці або любителі військових фільмів.

варіанти подарунків

Отже, можна подарувати колекцію хороших військових фільмів. Мабуть, всі чоловіки люблять фільми про війну. Можете придбати готовий диск або ж записати на "болванку" його улюблену колекцію і красиво оформити коробку диска.

Якщо ваш батько мисливець або рибалка, тут є, де розгулятися. Якщо ви погано розбираєтеся в його захопленні, то краще купувати не спеціалізовані предмети, а придбати сертифікат на певну суму, щоб ваш батько міг вибрати те, що йому, дійсно, потрібно або подобається. Іноді спеціалізовані магазини не пропонують такі послуги, тому можна вибрати щось нейтральне, наприклад, набір фляжок, або набір складних столу і стільців, а також високоякісний швейцарський ніж.

Якщо ваш батько любить подорожі, йому також може знадобитися великий намет або спальний мішок.

Творчим людям цікавим подарунком буде красива ручка-перо з чорнильницею, або мольберт.



Коли виникає питання про те, що подарувати татові в 60 років, можна зв`язати його з відпочинком. Адже ця дата більше підходить для релаксу, ніж для активних пригод. Прекрасним подарунком батькові стане комфортне розкладне крісло або крісло-качалка. До нього, до речі, можна підібрати і чудовий картатий плед.

Якщо ваш батько любить готувати шашлики, можна подарувати похідний набір для барбекю, а також набір кухонного приладдя (лопатка, щипці), прихватки і фартух.

Дачникам підійдуть будь-які товари з магазину "Сад-город" (звичайно, не розчин для боротьби з шкідниками, а щось, дійсно, стоїть). Наприклад: садові гойдалки, гамак, фігурки для ландшафтного дизайну. Однак при виборі не забувайте врахувати, чи є на ділянці вільне місце для подарунка.

Сучасному батькові можна придбати різного роду пристрої - мобільний телефон, планшет, відеореєстратор / навігатор. Ці речі дуже знадобляться батькові, якщо він активно займається веденням бізнесу.

Інші ідеї ви можете знайти в статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!