» » » Що подарувати цікаве?

Що подарувати цікаве?

Що подарувати цікаве?

Так хочеться, щоб подарунок був оригінальним і незабутнім. Такий презент можна придбати в магазині або зробити своїми руками. Добірку цікавих подарунків ви знайдете в цій статті.

Ідеї цікавого подарунка: що подарувати

електросамовар

Чудовий подарунок для поціновувачів російських традицій. Ідеальний презент для бабусі й дідусі. Пристрій являє собою звичайний чайник, який виглядає, як справжній розписного самовар.

гаманцеві миша

Являє собою невелику фігурку гризуна, яка призначена для оберега грошових коштів. Чудовий подарунок для тих людей, які вірять у прикмети.

Телефонний чохол для бігу

Такий подарунок - справжня знахідка для спортсменів. Пристосування надійно кріпиться на руці, що дозволяє бути на зв`язку під час тренування.

портретна лялька

Замовте виготовлення іграшки у вигляді маленької копії винуватця торжества. Вишліть майстру для роботи кілька фотографій і обов`язково опишіть деталі реального гардероба і зовнішності (наприклад, родимка на губі, бант на кофті або плаття зеленого кольору).

Подушка у вигляді людини



Такий подарунок можна піднести одинокому одному. Крім того, стильний аксесуар стане родзинкою домашнього інтер`єру.

Кружка "хамелеон"

Можна знайти в продажу готовий виріб або замовити чашку з власним макетом в поліграфічній фірмі. На вигляд це звичайна кольорова або чорна гуртка. Однак, варто налити гаряче вміст, як на стінках з`явиться зображення.

Іграшки з дитинства

"Дітям 90-х" буде приємно отримати металевий конструктор тамагочі або солодощі (жуйка "Love is", "Турбо", цукерки "Мамбо" або "Дядя Стьопа", напої "Инвайт" і "Юпі" і ін.).

Цифровий альбом або рамка для фото

Хороший подарунок для другої половинки або батьків. На додаток можна піднести сертифікат на фотосесію.

Загляньте в наш розділ Подарунки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!