» » » Як упакувати подарунок?

Як упакувати подарунок?

Як упакувати подарунок?

Будь-який з подарунків можна загорнути в блискучу фольгу або красиву папір, прикрасити за допомогою банта або традиційної стрічки. Такий варіант оформлення подарунка досить легкий і простий. Але буде набагато приємніше подарувати свій подарунок, якщо він буде оформлений в незвичайну упаковку. А буде ще краще, якщо ви подумаєте, як упакувати подарунок самостійно, так як це гарантує повну унікальність і ексклюзивність. І в цьому ми зараз постараємося вам допомогти.

матеріали 

Отже, перед тим як приступити до упаковки подарунка, вам необхідно підготувати наступні матеріали:

  • клей;
  • картон;
  • ватман;
  • скотч;
  • стрічки;
  • м`яку тканину або кольорову фетровий папір.

Варіанти упаковки подарунка

Щоб знати, як красиво упакувати подарунок, ви повинні мати на увазі, що для нього потрібна ємність. Змайструєте святкову упаковку, що має форму коробки або скрині. За основу можете взяти звичайну картонну короба, підібрану відповідно до розміру подарунка. Якщо підходящої коробки немає, то можна вирізати основу з щільного картону. Основа може бути виконана квадратної або прямокутної форми, з виступами або без - на ваш розсуд. Кути надійно зафіксуйте за допомогою скотча і клею. Залишається обтягнути зверху ваше виріб красивою тканиною і додати декоративні деталі (оригінальні аплікації, бічні ручки, красивий замок та інше).



Для оформлення подарунка є такий варіант, як упакувати подарунок в папір. Відмінна ідея - виготовити упаковку у формі великої цукерки. Для цього скачайте аркуш ватману в рулон і зафіксуйте його краю за допомогою скотча або скріпок. Рулон можна розмалювати віршами, жартівливими або романтичними картинками і привітаннями. Краї вашої «цукерочки» обклейте ошатною обгорткового папером і обв`яжіть їх яскравою стрічкою.

Можна упакувати подарунок своїми руками в м`яку упаковку. Для цього необхідно зшити мішечок. Такий вид упаковки ідеально підходить для подарунків, що мають викривлені лінії або нестандартну форму. Як матеріал для пошиття мішечка підійде будь-яка м`яка тканина, а також фетровий кольоровий папір. Подарунок потрібно укласти неподалік від краю матеріалу, після чого згорнути тканину в рулон і перегнути навпіл. Решта вільні кінчики перев`яжіть за допомогою яскравої стрічки.



Якщо ви хочете, щоб ваш подарунок у вигідному світлі відрізнявся від інших, то доведеться проявити фантазію. Сам подарунок можна упакувати в стандартну пакувальну коробочку, але при цьому прикрасити її незвичайними деталями. Щоб правильно упакувати подарунок, слід мати на увазі, що будь-який з подарунків пожвавить будь-яка ексклюзивна деталь, яка призначається безпосередньо для винуватця торжества. Так, наприклад, ви можете прикрасити верхню поверхню коробки жартівливим або романтичним віршем. Можна прикрасити подарункову упаковку власноручного вишивкою, розмістити на ній фотографію або нанести цікавий орнамент.

Цікаво і оригінально виглядають шнурівки, зав`язані незвичайним способом. Традиційно і завжди доречно прикрасити подарунок бантиками або паперовими квітами. А хитромудро складені фігурки і деталі здатні прикрасити і освіжити навіть саму примітивну упаковку.

Індивідуальна упаковка

Ваш презент приверне загальну увагу, якщо ви зможете оригінально упакувати подарунок. Для того щоб домогтися оригінальності упаковки, необхідно її виробляти з урахуванням інтересів обдаровуваного. Швидше за все, у винуватця торжества є якесь пристрасть або хобі - так чому ж при оформленні подарунка не скористатися ними?

Так, наприклад, рукодільниця і швеям можна піднести пакетик з подарунком, який буде прикрашений невеликим клубочком зі спицями. Брату або батькові можете подарувати презент у своєрідній сорочці - тобто спорудити паперову сорочку з гудзиками, коміром і краваткою. Подарунок автомобілісту можна прикрасити тематичними виробами - маленьким клаксоном, композицією керма і коліс і іншими.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!