» » » Як красиво подарувати гроші?

Як красиво подарувати гроші?

Як красиво подарувати гроші?

В наш час, гроші-найбажаніший подарунок абсолютно на всі свята, як на ювілеї, весілля, так і на звичайні дні народження. Коли запрошений дарує гроші, то йому це вигідно тим, що не потрібно витрачати час на біганину по магазинах і думати, що купити, а винуватцю торжества такий подарунок вигідний тим, що йому завжди знайдеться застосування. Давайте розберемо в цій статті, як красиво подарувати гроші на різні урочистості. Погодьтеся, адже вам досить часто доводилося отримувати в подарунок гроші, але хто який конвертик подарував, ви не згадаєте. Та й як набридли ці банальні конвертики! Пропонуємо вашій увазі кілька способів того, як прикольно подарувати гроші.

Оригінальні ідеї грошових подарунків

  • Листівка з сюрпризом. Для цього вам потрібно купити будь-яку листівку відповідну нагоди і спорудити з грошових купюр чупа-чупс. Оберніть гроші навколо пластмасовій або дерев`яної палички, закріпіть і прикрасьте все яскравою обгорткового папером. Виглядає досить незвично.
  • Цей варіант буде прийнятний для тих, хто хоче оригінально подарувати гроші на ювілей. Можна подарувати гроші в трилітровій банці. Ось тільки потрібно все красиво прикрасити. Ви можете обернути банку різнокольоровим папером, обв`язати купою стрічок, закатати кришку. Загалом, тут потрібно включити політ фантазії. Побажайте ювіляру, щоб гроші в нього в житті були завжди і стан тільки множилося.
  • Якщо ви не знаєте, як цікаво подарувати гроші, то можна придбати фоторамку. Як ви вже, напевно, здогадалися, замість фотокартки в рамці розміщуватимуться гроші різних номіналів і купюр. Прикрасьте свою рамку блискітками, конфеті, дощиком, прикріпіть бант.
  • Якщо ж винуватець торжества, припустимо, іменинник курить, то можна придбати йому, як подарунок, портсигар. Ну, а замість сигарет вкладіть туди згорнуті трубочками гроші.
  • Якщо вас цікавить, як незвично подарувати гроші підлітку, то купіть кіндер-сюрприз. Акуратно розгорніть обгортку, розкрийте яйце і покладіть гроші замість іграшки. Для того щоб повернути шоколадному яйцю первозданний вигляд, потрібно скористатися теплим ножем. Ось тільки не забудьте попередити людини, про те, що сюрприз знаходиться саме в середині і побажати таку ж солодке життя, як і той шоколад.
  • Можна купити невелику плюшеву іграшку з сумочкою або рюкзаком, куди ви і покладіть ваш подарунок. Неодмінно, під час урочистості, натякніть іменинниці на ваш основний подарунок. Таким же чином можна подарувати гроші на хрестини або на річницю малюка.
  • Можна красиво подарувати гроші на весілля за допомогою грошового дерева. Подарунок буде дуже оригінальним, але попотіти доведеться. В якості основи можна взяти «дерево життя» і на кожен листочок прикріпити грошики. Для більшого ефекту вазон теж можна обернути купюрами. Такий подарунок неодмінно зробить на весіллі фурор.
  • Можна зробити з грошових купюр гірлянду. Ось тільки самому це зробити буде дуже накладно в матеріальному плані, тому буде краще, якщо вам складе компанію хтось із запрошених гостей.
  • Є ще один дуже кумедний варіант. Для цього вам потрібно покласти свої гроші, в скрученому в трубочку вигляді, в шкатулку, мішечок або скриню. Щоб викликати на обличчі винуватця торжества посмішку просто покладіть туди ж калькулятор або маленькі рахунки.
  • Можна подарувати горщик з грошима. Для цього візьміть глиняний горщик, прикрасьте його, наповніть купюрами, а зверху покладіть монети. Подарунок досить-таки оригінальний і запам`ятовується.
  • Якщо у вас бурхлива фантазія і ви повні креативу і ентузіазму, то спорудити з туалетного паперу великий торт. Прикрасьте його будь-якими способами, але, безумовно, замість кремових трояндочок прикріпіть гроші.




Як ви бачите, варіантів оригінально і прикольно подарувати гроші досить багато. Можна скористатися одним з наших порад, а можна просто включити свою фантазію. Оскільки завжди можна зробити подарунок не тільки приємним, але і неймовірно дивним. Бажаємо вам удачі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!