» » » Як подарувати гроші?

Як подарувати гроші?

Як подарувати гроші?
Як подарувати гроші?

Якщо ви перебуваєте в сумнівах, що подарувати другу, родичу або колезі на майбутнє свято, то найпростіше буде надати можливість вибору подарунка самому винуватцеві торжества, презентувавши йому деяку суму грошей. Робити це правда слід тактовно. Звичайно, можна прийти на свято, вручити букет, привітати людини і почати шарудіти папірцями в гаманці, вручаючи гроші зі словами на кшталт: "А це мій подарунок", проте так краще не робити, особливо, якщо ви прийшли в гості не до близького друга або родичу.

Найчастіше гроші дарують просто в красивому конверті, але що заважає вам проявити трохи фантазії, зробивши тим самим людині ще приємніше?

варіанти оформлення

Листівка

Найпростішим способом дарування грошей буде листівка. Але і тут є простір для прояву творчості. Ви можете зробити її своїми руками, використовуючи, наприклад, техніку скрапбукінгу. Якщо ви сумніваєтеся в своїх здібностях, то замовте листівку у майстри, до речі, на обкладинці можна розмістити фото обдаровуваного.

Баночка або мішечок

Упаковкою для грошей може послужити красива банку або мішечок. Просто поверніть купюри трубочками і перев`яжіть стрічками.

використовуємо коробочки

Також можна використовувати кілька коробочок, які укладаються один в одного, на зразок матрьошки, з кожною новою відкритою коробочкою вітаю буде ближче до мети і врешті-решт знайде гроші.

Ще один варіант "упаковки" для грошей - це порожня коробка з-під цукерок. Чарунки не виймайте, краще акуратно складіть в них купюри.

орігамі

Якщо ви володієте технікою орігамі, з грошей можна зібрати прекрасну саморобку, грошіяку потім можна помістити в красивий подарунковий пакет або коробку.

Грошове дерево



Грошове дерево, листям на якому буде скорочення в трубочку купюри, теж може стати відмінним подарунком. Зрозуміло, для цього не потрібно обдирати листочки у справжнього деревця - спорудити його самостійно, проявивши трохи фантазії.

грошовий дощ

Грошовий дощ напевно сподобається обдарованому. Для цього вам буде потрібно звичайний парасольку (який також стане подарунком) і власне купюри. Просто прив`яжіть акуратно купюри з внутрішньої сторони парасольки, щоб їх було видно тільки після відкриття парасольки. Тут краще брати парасолька-тростина.

Як подарувати гроші на весілля

Гроші на весілля - часто кращий подарунок, природно, якщо подружжя не попросять подарувати вас щось інше. Розглянемо, де можна "сховати" гроші.

Весільний альбом

Гроші можна подарувати в весільному альбомі, просто розклавши купюри всередині.

Рамка для фото



Якщо ж ви хочете чогось більш оригінального, то замість конверта використовуйте звичайну рамку для фотографій, зробивши в ній невеликий колаж. Не погано грошібуде додати і підписи на зразок "Дружині на чоботи", "Чоловікові на нову вудку", і так далі, тут все залежить від інтересів майбутнього подружжя і ваших фінансових можливостей.

Гавайські намисто

Можна виготовити грошову стрічку або "гавайські намиста" з купюр. Тут звичайно потрібно дещо більше грошей, але цілком підійдуть купюри меншого номіналу, або ж чергуйте справжні гроші з бутафорськими.

"Заготовки"

Щоб порадувати молодих першими заощадженнями, закатати гроші в красиві банки. Кожну банку при цьому робіть відповідною етикеткою - на народження первістка, на машину і так далі.

Квіти і цукерки

Кошик з цукерками або букет квітів відмінно підійдуть для презенту. Просто серед цукерок або квітів розкладіть купюри - буде подвійно приємно отримати такий подарунок. Така ідея до того ж проста у виконанні - адже вам всього і треба буде, що купити квіти.

скарбничка

Скарбничка з грошима також добре підходить для дарування грошей. вибирайте таку грошіскарбничку, яка буде підходити до весільної тематики. Її на ваш розсуд можна заповнити або купюрами, або залізними грошима.

М`яка іграшка

Ще один варіант - це знайти потрібну м`яку іграшку, що має кишеньку для грошей. Швидше за все, підійде кенгуру.

Відштовхуйтеся від інтересів

До речі, роздумуючи, як подарувати гроші на весілля, згадайте про захоплення молодят, можливо вони наштовхнуть вас на відповідну ідею. Наприклад, якщо жених захоплюється виготовленням кораблів в мініатюрі, то ви можете подарувати ще одну модельку, тільки вітрила виконайте у вигляді купюр. Напевно, такий подарунок припаде йому до душі.

Ковдра з грошей

Ковдра з грошей здатне здивувати багатьох, так чому б не скористатися цією ідеєю? Звичайно, доведеться трохи попрацювати, але воно того варте. За часом такий подарунок займе години три-чотири. Заздалегідь визначте суму подарунка і розміняйте купюри по 50-100 рублів, 60 таких "папірців" вже цілком вистачить на виготовлення ковдри. Посередині можете розташувати фотографію молодих, потім купите багато щільної плівки, врахуйте, що вам її доведеться прошивати, так що вона не повинна порватися.

Потім на плівці розкладіть все ваші купюри, а по краях залиште приблизно по парі сантиметрів, сюди ви потім пришиєте красиву облямівку. Щоб гроші не розліталися, ви можете їх прикріпити тонким скотчем, після чого починайте зшивати ковдру. Намагайтеся, щоб шви йшли рівно, для цього можна заздалегідь розкреслити лінії.

Ковдра готове, можна його акуратно скласти і красиво упакувати. Напевно на торжестві ви приємно здивуєте молодих.

Ще більше ідей, ви знайдете в нашій статті Як красиво подарувати гроші.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!