» » » Що можна подарувати оригінальне?

Що можна подарувати оригінальне?

Що можна подарувати оригінальне?

Кожен з нас, напевно, хоч раз у своєму житті стикався з проблемою вибору подарунка на будь-яке свято: день народження, весілля, ювілей, Різдво чи 8 березня. Не сказати, що це завжди перетворюється на тяжкий тягар, але певні труднощі здійснення бажань присутні. Що ж можна подарувати людині таке оригінальне, щоб він запам`ятав презент надовго? Звичайно ж, смаки у всіх різні, але в даній статті ми спробуємо висвітлити деякі загальні поради, керуючись якими, ви, можливо, з більшою впевненістю виберете потрібне.

Традиційне - по-новому

Можна подарувати звичну, призначену для подарунка річ, але в оригінальній упаковці. Звичайні ручка або блокнот, візитниця або годинник, упаковані в оригінальну обгортку, зав`язані бантиком в супроводі красивої листівкою, зробленою своїми руками, змусять ваш презент заграти новими фарбами.

креатив

На весілля, наприклад, можна подарувати «грошове дерево». Зробити його самостійно дуже просто. На звичайний бонсай (карликова дерево в горщику) навішуємо різного ґатунку купюри, згорнуті трубочками - чим більше, тим краще (і нехай вони будуть побільше).

Як варіант: скарбничка з грошима, подарована молодятам, яку можна відразу ж пустити по колу, щоб гості поклали в неї якомога більше грошей!



Ще один оригінальний подарунок - букет із цукерок. Робимо самі або ж купуємо в спеціалізованих магазинах. Цей солодкий подарунок надовго запам`ятається своєю оригінальністю.

гумор

З жартівливих оригінальних подарунків можна спробувати подарувати, наприклад, монетку для прийняття важливих рішень (там з усіх боків написано «так»), годинник з написом: «да какая разница»! Тут головне - не переборщити, адже отримати в подарунок будь-які пластмасові екскременти або баночку соплів, звичайно ж, не кожному приємно!

Детальніше про вибір подарунків читайте в статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!