» » » Який фентезі серіал подивитися?

Який фентезі серіал подивитися?

Який фентезі серіал подивитися?

У сучасному світі серіали міцно зайняли свою нішу. Свою популярність вони заслужили тим, що з їх допомогою можна зняти стрес після важкого дня, а головні герої, завдяки тому, що проводять з нами набагато більше півтори години екранного часу, міцно входять в наше життя і ми співпереживаємо їм, як своїм старим знайомим. Під час перегляду серіалів у нас є можливість перенестися в інший світ, виявитися в якому, більшості з нас, ніколи не вдасться.

В першу чергу це стосується фентезійних серіалів. Вони не гірше за інших захоплюють увагу, адже фентезі світи, як правило, добре опрацьовані і є по суті казкою для дорослих. У цій статті ми розглянемо три популярних серіалу, за допомогою яких можна відмінно провести час.

Одного разу в казці

Одного разу в казціСюжет розгортається в двох світах - реальному і казковому. Син головної героїні Емми, від якого вона відмовилася багато років тому, знаходить її і повідомляє, що вона виявляється донькою двох казкових персонажів - Прекрасного Принца і Білосніжки. Головна героїня спочатку сприймає подібну інформацію несерйозно. Але її син наполегливий і упевнений в тому, що існує казковий місто - Сторібрук, в якому, в наслідку, виявляється Емма.

В іншому, казковому світі існує Зла Королева, яка за сумісництвом є прийомною матір`ю сина Емми. І, як зазвичай і відбувається в казках, головний лиходій хоче встановити свій порядок в світі. Саме тому Еммі доводиться змиритися зі своєю долею і вступити в битву з лиходійка.

царство

царствоСеріал розповідає про королеву Шотландії Марії Стюарт. Про її життя, про замкових інтригах і про те, як складно робити вибір між власним серцем і країною, а разом з тим і її народом. За життям молодої королеви в світі придворного підступності дійсно цікаво, хоч і німого сумно спостерігати.



Нехай серіал не претендує на історичну достовірність, і навряд чи допоможе підготуватися до іспиту з історії, однак заради захоплюючого сюжету, талановитої режисури, висококласної операторської роботи, гри акторів і якісно відтвореної атмосфери епохи - варто приділити увагу цьому серіалу і вступити в ряди його прихильників.

Королівський госпіталь

Королівський госпітальСценаристом серіалу виступив улюблений багатьма Стівен Кінг. Якщо ви любите страшні історії про старі лікарні і жахи, що кояться в них - це безперечно ваш вибір. Але вам не покажуть стару лікарню на відшибі.

У цьому серіалі ви побачите сучасне медичне будівлю, яка була побудована на місці старого госпіталю, до якого, на жаль, передалися всі примари і інші незрозумілі і страшні речі зі старого місця. Але таке трактування робить серіал більш моторошним, так як після його перегляду створюється відчуття, що в будь-якій сучасній лікарні можуть відбуватися страшні речі.

Цей список можна продовжувати нескінченно - існує величезна кількість фентезійних серіалів, які здатні зацікавити вас. А знайти і подивитися їх найзручніше на сайті https://serializm.com/zarubezhnye-serialy/fentezi/.

Приємного перегляду!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!