» » » Як ввести ключ касперского?

Як ввести ключ касперского?

Як ввести ключ Касперського?

Антивірус Касперського і інші програми Лабораторії Касперського - непогане рішення для захисту від шкідливого програмного забезпечення. Однак вільно користуватися всіма їхніми функціями можна тільки після активації. У цій статті ми розповімо, як активувати пробну або куплену версію програми.

Активація пробної версії Касперського

Пробна версія Антивірус Касперського і інших програм доступна безкоштовно і діє протягом 15 або 30 днів. Активацію можна зробити прямо в процесі установки або пізніше, вже з встановленої програми.

Щоб активувати пробну версію, при установці в вікні «Активація програми» виберіть варіант «Активувати пробну версію» і натисніть «Далі». Ніякі цифри від вас вводити не потрібно - програма сама завантажить з серверів Лабораторії Касперського пробний ліцензійний файл, про що вам і повідомить. Після цього натисніть кнопку «Завершити».

Якщо ви вже встановили додаток Касперського, але ще не активували його, відкрийте головне вікно і натисніть посилання «Введіть код активації». З`явиться вікно «Ліцензування». Натисніть в ньому кнопку «Активувати програму» і виберіть варіант «Активувати пробну версію». Далі все відбудеться так само, як у випадку активації при установці. Коли з`явиться повідомлення про успішне виконання поставленого завдання, натисніть кнопку «Завершити».

Активація програми: як ввести ключ

Щоб активувати куплене додаток Касперського, потрібно вручну ввести ключ. Зробити це теж можна в процесі установки або вже у встановленій програмі.



Щоб ввести в Касперськом ключ в процесі установки, у вікні «Активація програми» виберіть варіант «Активувати комерційну версію». Для введення передбачено чотири поля - за кількістю груп символів вашої ліцензійної коді. Майте на увазі, що букви, присутні в ключі, - виключно латинські (англійські), кирилиці там немає, тому переконайтеся, що ви вибрали потрібну розкладку клавіатури. Дефіси (рисочки) вводити не треба - вони вже є в формі, і програма автоматично переводить курсор в наступне поле, як тільки ви заповніть попереднє.

Після завершення натисніть кнопку «Далі». Після скачування файлу ліцензії програма повідомить вас про успішну активації. Натисніть кнопку «Завершити».

Якщо ви вже встановили додаток, але ще не активували, відкрийте його головне вікно. Щоб ввести ключ Касперського, натисніть посилання «Введіть код активації» внизу вікна. У вікні «Ліцензування» натисніть кнопку «Активувати програму», виберіть пункт «Активувати комерційну версію» і введіть код у відповідні поля. Не забувайте, що наявні в ключі літери - латинські. Після завершення натисніть «Далі», а коли з`явиться повідомлення про успішну активації - кнопку «Завершити».

Якщо ви купили ліцензію Касперського відразу для декількох комп`ютерів, всюди активація відбувається абсолютно однаково. Вводите на кожному комп`ютері один і той же код - він єдиний для всіх наявних у вас копій.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!