Як оновити касперского?

Як оновити Касперського?

Комп`ютерні віруси безжальні - вони легко можуть «з`їсти» необхідні вам файли або «повісити» поверх екрану малоприємний банер, а можуть непомітно для вас відправляти з вашої пошти різні спам-розсилки. Загалом, шкоди від вірусів не злічити, а тому кожна розумна користувач повинен мати на своєму комп`ютері антивірусну систему. Мало того, необхідно також регулярно оновлювати її бази. У цій статті розберемо, як оновити антивірус Касперського.

оновлюємо бази

Для оновлення баз антивіруса вам необхідно мати доступ в Інтернет. Виконати оновлення досить просто:

  1. Відкриваємо головне вікно програми «Антивірус Касперського».
  2. Переходимо у вкладку «Оновлення».
  3. Натискаємо кнопку «Виконати оновлення».
  4. Усе! Ніяких дій від нас більше не буде потрібно, програма виконає самостійну завантаження і установку оновлень.

Порада!

Нові віруси з`являються щодня, розробники антивірусів намагаються встигнути за творцями вірусів, тому поновлення баз виходять досить часто. Для того щоб не пропустити момент, рекомендуємо вам налаштувати автоматичне оновлення. У такому випадку, якщо оновлення баз і доступу в мережу, програма виконає за вас всю роботу автоматично. Частоту оновлень можна налаштовувати: «раз на тиждень», «раз в день» і т.д. - Вибирайте те, що вам зручніше.

оновлюємо версію

Для того щоб встановити нову версію програми, проробляємо наступне:

  1. Заходимо на офіційний сайт «Лабораторії Касперського» - kaspersky.ru
  2. Переходимо в розділ «Продукти» і викачуємо необхідне оновлення. Наприклад, якщо ви працюєте з Kaspersky Internet Security 2013, вам необхідно завантажити програму Kaspersky Internet Security 2014.
  3. Встановлюємо оновлення, слідуючи підказкам майстра установок, і перезавантажуємо комп`ютер.

Якщо закінчився ключ



Якщо ключ активації антивіруса ще не закінчився, то оновлена версія антивіруса буде працювати, в іншому випадку вам буде потрібно новий ключ активації, інакше ви не зможете оновлювати бази, а антивірус без оновлених баз через пару тижнів стане абсолютно даремний. Як же отримати ключ? Є два шляхи:

  1. Ви можете придбати на сайті Касперського код активації, а через нього отримати ключ і ввести його в необхідне поле вкладки «Ліцензія» програми. Це законний шлях.
  2. Другий шлях не зовсім чесний. Він полягає в тому, щоб знайти в інтернеті робочі ключі до Касперському. На даний момент свіжі ключі можна знайти тут. Так чи інакше після установки нового ключа не забудьте виконати перезавантаження комп`ютера.

Насправді, існує ще й третій шлях - завантажити пробну версію антивіруса. Завантажувати пробну версію антивіруса можна (і навіть потрібно) з офіційного сайту «Лабораторії Касперського». Пробні версію абсолютно безкоштовні, правда, дещо обмежені в функціоналі і працюють тільки протягом 30 днів. Завантажити їх можна з цього сайта.

До речі сказати, ніхто не заважає вам після закінчення місяця скористатися пробної версій іншого антивіруса. Багато хто так і робить, змінюючи одну програму на іншу.

Можливо, вам також буде корисна стаття Чому Касперський не оновлюється.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!