Як оновити nod32?

Як оновити NOD32?

Для захисту комп`ютера від шкідливих вірусів існують спеціальні захисні програми. Їх вибір сьогодні великий. Одним з популярних антивірусів є NOD. Він популярний завдяки тому, що він не перевантажує систему надміру, а значить комп`ютер не «гальмує», до того ж він простий в установці. Але ця програма, як і будь-який інший антивірус, вимагає регулярного оновлення. Далі ми розповімо, як оновити nod32.

Найпростіший спосіб оновлення програми - це продовження або покупка ліцензії, яка коштує, зізнатися, чимало. Але ризикнемо припустити, що читачів даної статті цікавлять безкоштовні способи оновлення антивірусної системи NOD32.

Ключі для NOD - що це і де їх беруть

В Інтернеті існує просто величезна кількість сайтів, які пропонують користувачам безкоштовні ключі від NOD32. Ці ключі лунають у вільному порядку. Ви без зусиль зможете відшукати їх в Інтернеті, ввівши запит «ключі від NOD32». Ось приклади таких сайтів:

Після того, як ви знайшли сайт з ключами, потрібно перейти безпосередньо до самої програми антивіруса.

  • Відкрийте NOD32 і виберіть пункт «Оновлення».
  • Виберіть опцію «Налаштування імені користувача і пароля».
  • Потрібно підбирати ліцензії методом копіювання і вставки. Після того як один з ключів підійде, процес оновлення запуститься самостійно.
  • Якщо нічого не вийде, то доведеться вводити дані знову і знову поки не запуститься процес оновлення даних. Як правило, ключ підходить з третього разу.


Після успішного оновлення, антивірус почне перевірку відповідно до нових сигнатурами. Це може на якийсь час (зазвичай хвилин п`ять, рідко десять) уповільнити роботу вашого комп`ютера. Після перевірки всі прийде в норму.

Найголовніший недолік такого методу - це недовге життя ключа. Придбавши ліцензію, ви забезпечите себе потужною захистом комп`ютера на цілий рік. Підшукавши ключ в Інтернеті, ви не зможете користуватися ним так довго. Іноді, ключі перестають працювати вже наступного тижня після їх публікації.

Вибираючи безкоштовний варіант оновлення антивіруса, пам`ятайте, що будь-яке програмне забезпечення - це продукт, на який було витрачено величезну кількість ресурсів, в тому числі і грошових. Обманюючи розробників, ви втрачаєте дійсно надійної системи захисту вашого комп`ютера від вірусів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!