» » » Який антивірус краще поставити?

Який антивірус краще поставити?

Який антивірус краще поставити?

Будь-який комп`ютер потребує надійного захисту від шкідливих програм. Таких програм існує величезна маса на будь-який смак. Тому досвідчений користувач перед початком роботи свого комп`ютера завжди запитає про те, який антивірус краще поставити, при тому щоб він ще й був безкоштовним. Давайте звернемося до найбільш ефективним і популярним антивірусним програмам нашого часу.

Який антивірус краще поставити - варіанти

Антивірус Касперського - гарне рішення для людей, що володіють потужними комп`ютерами, адже не секрет, що робота цієї програми використовує велику кількість ресурсів машини. У порівнянні з іншими програмами, які часом не беруть до уваги непрошених гостей в особі чергового вірусу, Касперський не упускає жодної шкідливої програми. З даним додатком ви позбудетеся від багатьох помилок антивірусних програм, наприклад, коли антивірус намагається видалити себе сам, вважаючи себе вірусом. За відгуками користувачів, Касперський не дуже вдало справляється з нейтралізацією троянських вірусних програм. Ця програма розроблена в Росії і співпрацює з багатьма відомими компаніями усього світу, відповідно, у громадян Російської Федерації є деякі привілеї перед жителями інших країн. Згідно багатьом тестам, проведеним з програмою Касперський, результати вражають. Ця програма вдало розпізнає і нейтралізує найбільша кількість шкідливих програм і додатків.

Антивірус Nod32 рекомендують багато користувачів, так що ця програма може стати відповіддю на питання про те, який антивірус краще поставити. За відгуками користувачів, антрівірус Nod32 може працювати нестабільно. Справа в тому, що часто ця програма випускає з уваги хитромудрі віруси, які здатні відключити Nod32. Деякі користувачі стверджують, що Nod32 споживає величезну кількість системних ресурсів. Мабуть, це залежить від версії програми. Я поділюся своїм досвідом. Довгий час я працював з системою Касперського. Комп`ютер працював з рук геть погано. Після установки Nod32 комп`ютер заробив набагато швидше і ефективніше.



Антивірус Avast - гарне рішення для тих, хто не хоче перевантажувати систему комп`ютера. Avast підійде тим користувачам, які вважають за краще не зберігати на комп`ютері серйозні конфіденційні документи і файли. Вважається, що даний антивірус добре себе проявляє, якщо ви багато працюєте з електронною поштою, популярними сайтами і так далі. У компанії Avast створено величезний банк даних вірусних програм. Він створювався протягом декількох років разом з користувачами продукту. Це може гарантувати максимальну захищеність від усіх відомих комп`ютерних вірусів.

Кілька антивірусів разом

Використання декількох антивірусних програм одночасно. Багато хто вважає, що використання відразу двох антивірусів призведе до неправильної роботи кожного з них. Це так, але не завжди. Все залежить від того, які антивіруси працюють. Наприклад, Nod32 і антивірус Касперського працюють разом без зауважень. Вони прекрасно доповнюють один одного. Один з них бачить ті віруси, які не бачить іншої, і навпаки.

Як відповідь на питання про те, який безкоштовний антивірус краще поставити на ваш комп`ютер, безумовно буде Avast. Це легкий, надійний, ефективний, а Гланоє, безкоштовний антивірус, який можна без особливих зусиль відшукати в інтернеті. Введіть в пошуковику "Avast", і ви знайдете величезну кількість посилань на цей унікальний продукт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!