» » » Безкоштовний антивірус - який краще?

Безкоштовний антивірус - який краще?

Безкоштовний антивірус - який краще?

Потрібен антивирусник, але ви не хочете платити гроші? Тоді скачайте його безкоштовно! Таких пропозицій в інтернеті безліч, причому це не якісь там піратські версії, а цілком ліцензійні програми від кращих розробників. Це може здатися дивним, але безкоштовних антівірусніков стає все більше. Пояснюється цей факт тим, що в умовах жорстокої конкуренції виробникам доводиться застосовувати найефективніші методи для просування своєї продукції. І пропозиція безкоштовних антівірусніков - один з таких способів. Який безкоштовний антивірус краще поставити? Як не розгубитися в різноманітті програм? Пропонуємо огляд кращих безкоштовних антивірусних програм.

  • Kaspersky Virus Remuval Tool 2010. Це безкоштовний додаток, яке було розроблено Лабораторією Касперського для того, щоб знаходити і лікувати віруси на заражених комп`ютерах. Який найкращий безкоштовний антивірус? Той, про який ми зараз говоримо - один з найнадійніших і перевірених.
  • Microsoft Security Essentials - Це безкоштовна антивірусна програма, розроблена компанією Microsift. Вона працює у фоновому режимі і захищає персональні комп`ютери від будь-яких шкідливих програм. Найефективніше працює в операційній системі Windows.
  • Avast! 4 Home Edition - Це також безкоштовний антивірус, який можна завантажити для домашнього використання. Це один з кращих антівірусніков, які є у вільному доступі. Технологія Avast !, що дозволяє знаходити і видаляти віруси, регулярно отримує сертифікат VB100% від такої серйозної і авторитетної лабораторії, що займається тестуванням антивірусних програм, як Virus Bulletin. 
  • Dr.Web CureIt! - Це антивірусна утиліта, для якої не потрібна інсталяція. Програма не конфліктує з іншими антівірусника, і, відповідно, в той період, коли ці програми буде займатися лікуванням комп`ютера, встановлений раніше антивирусник можна не відключати.
  • Panda Cloud Antivirus. Якщо ви продовжуєте шукати відповіді на запитання, який безкоштовний антивірус найкращий, рекомендуємо ознайомитися з Panda Cloud Antivirus. Даний антивирусник створений на основі так званих «хмарних» рішень безпеки, які представляють собою нову сучасну модель захисту.
  • Comodo Internet Security - Дана програма є комплексною полнофукціональную захист від різних хакерських атак, вірусів і інтернет-загроз. Програма поширюється безкоштовно для індивідуальних і корпоративних користувачів. Продукт включає в себе антишпигун, антивірус, превентивний захист від Бот нападів. Ліцензія даної програми дійсно протягом одного року.
  • Trend Micro HouseCall. Який антивірус скачати краще безкоштовно? Скористайтеся безкоштовним інструментом компанії Trend Micro. Його основна функція - перевіряти комп`ютери на наявність черв`яків, вірусів, шпигунських програм. Ця програма може працювати і видаляти шкідливі програми, незважаючи на наявність інших антівірусніков на комп`ютері.
  • NANO Антивірус - Являє собою новітню антивірусну програму, розроблену програмістами, які ретельно вивчили різні переваги користувачів.
  • Zillya! Антивірус - відмінність даного антівірусника в тому, що він гарантує надійну і комплексний захист від різних вірусних загроз.




Хочете завантажити безкоштовний антивірус, який краще ви можете вибрати з того переліку, що ми запропонували вам в цій статті. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!