Де скачати антивірус?

Де скачати антивірус?

Захист комп`ютера сьогодні - це майже така ж необхідність як і його наявність. Однак, більшість користувачів частенько забувають про це. Навіщо необхідно встановлювати антивірус? Чим він допоможе користувачеві? Де можна скачати безкоштовний антивірус? Антивірусна програма здатна захистити ваш комп`ютер від шкідливих файлів при роботі в мережі і при взаємодії з неякісними носіями даних. Як ми бачимо, антивірус просто необхідний! Сьогодні ми поговоримо про місця завантаження цих чудових захисників. Отже:

Де скачати антивірус?



Існує кілька компаній, які пропонують свої продукти користувачам. Слід відразу ж зазначити, що антивірусні програми найкраще скачувати з офіційних сайтів виробників. Таким чином ви захистите себе від потрапляння на ваш комп`ютер небажаних і шкідливих програм. Давайте побудуємо наш список антивірусів, які можна скачати з інтернету.

  • AVIRA - ось, де завантажити безкоштовний антивірус. Чим гарний захисник від цього виробника? Згідно відгуками користувачів, антивірус AVIRA прекрасно справляється з виявленням та лікуванням шкідливих файлів. Однак, багато користувачів заявляють, що дана антивірусна програма через чур підозріла. Багато потрібні файли поряд з небезпечними піддаються перевірці і блокування. Це часто призводить до уповільнення роботи на комп`ютері та викликає роздратування у користувачів.
  • ESET NOD32 - даний антивірус зарекомендував себе, як потужне знаряддя в боротьбі з вірусами, троянами і черв`яками. Всі ці небезпечні файли без праці помічаються NOD32. Вірусна база цього продукту оновлюється щодня. Таким чином, при установці NOD, ви отримаєте сучасний засіб захисту від всіх видів електронних погроз. Мінусом даного продукту можна вважати те, що офіційний сайт ESET пропонує завантажити лише пробну версію програми. Для того, щоб отримати повний пакет опцій, необхідно розщедритися.
  • AVAST - не знаєте, де скачати антивірус безкоштовно? Пройшовши за цим посиланням ви виявите, що до ваших послуг три пакети для завантаження. Перший з них - безкоштовний. Дана програма забезпечить вашого комп`ютера базовий захист. Багато користувачів не довіряють цій програмі і скаржаться на те, що розробники цього продукту занадто часто і наполегливо пропонують купити повну версію продукту. Крім того, через роботу програми вельми часто страждають мережеві драйвери, які забезпечують зв`язок комп`ютера зі світовою павутиною. Вище зазначений сайт - це те місце, де скачати антивірус аваст.
  • PANDA - даний виробник пропонує захист вашого комп`ютера за допомогою якісного антивірусного пакета програм. Крім стандартних програмних рішень, компанія PANDA пропонує послугу, яка тільки з`являється на просторах інтернету. "Хмарна захист" дозволяє не встановлювати користувачеві ніяких додаткових програм. Компанія, яка поставляє таку опцію, дистанційно контролює небезпечну активність на вашому комп`ютері. Дана система поки не встигла себе зарекомендувати, як дійсно дієвий спосіб захисту від нападу вірусів.
  • AVG - ось, де можна скачати антивірус. Мабуть, найтепліші і позитивні відгуки користувачі залишають саме про це безкоштовному продукті. AVG відображає всі атаки вірусів і прекрасно сканує ваш комп`ютер на момент змісту небезпеки. Хочете отримати потужний і дієвий засіб захисту від вірусів, тоді AVG - це те, що вам потрібно.


Ми сподіваємося, що ви дізналися, де можна скачати антивірус безкоштовно. Як вже говорилося вище, антивірус повинен супроводжувати комп`ютер в ході всієї його роботи. Будь-яке програмне забезпечення прослужить довше, якщо на ньому буде встановлений якісний антивірусний продукт. Не економте на безпеці, і ви уникнете непотрібних проблем.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!