Як оновити nod32 безкоштовно?

Як оновити NOD32 безкоштовно?

Кожен користувач персонального комп`ютера напевно стикався з проблемою вірусів. Віруси - дрібненькі, але дуже шкідливі програми. Залежно від призначення, їх можна поділити на кілька груп:

  • Кейлогери - призначені для перехоплення вводиться з клавіатури інформації з метою отримання доступу до ваших приватним даними (електронні гаманці, сторінки в соціальних мережах, поштові ящики і т. П.);
  • Трояни - з назви можна зробити для себе висновки про принцип роботи цих вірусів;
  • Різноманітні "черв`яки".

Природно, ми хочемо захистити свій комп`ютер від загрози зараження. І одним з найбільш оптимальних на поточний момент способів є антивірусна програма Eset NOD32. Вона створена так, що максимально задовольняє всі вимоги споживача. Чи не створює перешкод роботі системи, системні вимоги мінімальні. База сигнатур вірусів досить значна, але при цьому має порівняно малий розмір - не більш ніж 30 мегабайт. У конкуруючих продуктів, наприклад, у Касперського, бази займають куди більше: 50 мегабайт дискового простору. Алгоритми роботи чудово оптимізовані, антивірус NOD32 успішно знаходить віруси, лікує від них і при неможливості лікування відправляє в карантин заражені файли. Зрозуміло, ви сповіщають про всі його діях допомогою спливаючих віконець в районі системного трея.

Але крім всіх плюсів, є і недолік. Програма розроблялася серйозною компанією і, отже, проект комерційний. Простіше кажучи, треба заплатити творцеві за те, щоб ваш антивірус оновлювався.

Спосіб, як оновити NOD32 безкоштовно

Ми детально розглянемо можливість встановлювати оновлення локально без доступу до офіційних серверів оновлення. Паралельно з цим у нас пропадає потреба купувати ліцензійні ключі NOD32. Вони не потрібні.



На сайті (посилання нижче) ви можете легко знайти і завантажити потрібні бази для того, щоб абсолютно безкоштовно оновити антивірус eset NOD32. Це значно полегшить ваше життя і убезпечить ваші дані на комп`ютері в разі форс-мажору і раптового відсутності доступу до Інтернету.

Бази NOD32 ofline - скачавши оновлення, розпакуйте архів (якщо вони архівовані!).

Порада: заздалегідь скопіюйте адресу, за якою ці оновлення знаходяться у вас на комп`ютері! Наприклад: C: / users / anonymous / desktop / обновленіяNOD32

алгоритм дій

  1. Запустити головне вікно NOD32 (клік правою клавішею миші по логотипу NOD32 в треї).
  2. Натиснути на F5 - (гаряча клавіша доступу до налаштувань NOD32), вибираємо рядок "Оновлення".
  3. У самих настройках поновлення натиснути "Змінити".
  4. Вставити шлях до папки з базами сигнатур антивірусу (його ми копіювали раніше).
  5. Вибрати "Додати" і підтвердити настройки за допомогою кліка по "ОК".
  6. Натиснути "ок" збереження налаштувань.
  7. Перейти на вкладку "Оновлення" і натиснути "Оновити базу даних сигнатур вірусів".

Відповідно, ви можете завантажити оновлення NOD32 з сигнатурами з іншого комп`ютера на флешку або інший накопичувач, принести додому, встановити на свій комп`ютер і з нього оновити свій антивірус NOD32 безкоштовно!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!