» » » Який антивірус краще для windows 7?

Який антивірус краще для windows 7?

Який антивірус краще для Windows 7?

Після установки нової операційної системи дуже важливо захистити свій комп`ютер. Часто недосвідчені користувачі сильно губляться в процесі вибору антивірусної програми. У нашій статті ми наведемо приклади одних із самих популярних антивірусів і допоможемо вам розібратися в тому, який антивірус краще для Windows 7.

Avira Antivir

Є потужною і досить простий у використанні антивірусною програмою для Windows 7. Даному антивірусу підвладний пошук і знешкодження всіх типів вірусів, троянів і руткітів. Завдяки появі російської офіційної версії антивірусна програма Avira стала дуже популярна серед російських користувачів Windows. Антивірус Avira пропонує безкоштовну та полнофукціональную версію для приватного та некомерційного використання Avira Antivir Personal. Для безкоштовної версії не потрібна реєстрація і введення ключа. Основною перевагою даного антивіруса є те, що при таких широких можливостях, Avira Antivir працює стрімко навіть на повільних комп`ютерах.

AVG Antivirus



Один з найперших антивірусів для Windows 7 протистоїть всім типам загроз, навіть руткитам. Антивірус має російську версію. Головною відмінністю антивірусної програми AVG Antivirus є її здатність перевірки веб-сторінки до того, як вона буде відкрита і файлів до того, як вони будуть завантажені. За посиланням AVG Antivirus можна завантажити безкоштовну версію антивірусної програми AVG Free для приватного домашнього використання. Продукти AVG мають значок сумісності з Windows 7.

BullGuard Internet Security

Даний антивірус є комплектом інтернет-безпеки для Windows 7. BullGuard Internet Security з легкістю знаходить і знешкоджує віруси і троянські програми. Навряд чи ви помилитеся, якщо порахуєте, що цей антивірус краще для windows 7. Крім того, брандмауер з успіхом усуває вторгнення зловредів з мережі і забороняє встановленими програмами виходити в інтернет. Один з головних недоліків антивіруса - це відсутність російської та безкоштовної версії. Однак BullGuard Internet Security виграє в тому, що в комплект антивірусної програми входить функція, що дозволяє архівувати в інтернеті 5 ГБ файлів. Функція активізується автоматично в процесі установки і зберігається після деінсталяції антивіруса.

Kaspersky Antivirus



У питанні, який антивірус краще для Windows 7, антивірус Касперського займає лідируючі позиції. Антивірус Касперського для Windows 7 успішно видаляє віруси, трояни і руткіти. У комплекті антивірусна програма містить брандмауер, який захищає комп`ютер від проникнень з інтернету і блокує доступ в мережу встановленими програмами. Мінус в тому, що антивірус не має безкоштовної версії, але пропонує безкоштовні утиліти здатні видаляти віруси з зараженого комп`ютера. Утиліти можна скачати за посиланням Kaspersky Antivirus.

Norman Antivirus

Дана антивірусна програма призначена для видалення вірусів, троянських програм і руткітів. Російська версія відсутня. Norman Antivirus не надає безкоштовної версії, але має безкоштовну утиліту, яку можна придбати за посиланням Norman Antivirus. Утиліта видаляє віруси, трояни, руткіти, зупиняє інфіковані процеси, редагує помилки в реєстрі і брандмауер Windows, які можуть бути викликані діяльністю небезпечних програм.

McAfree

Одна з найстаріших антивірусних програм для виявлення і знешкодження вірусів і шкідливих програм. Володіє емблемою сумісності з Windows 7. Не надає безкоштовної версії, але може запропонувати вам 90-денну пробну версію антивіруса McAfree. Також за посиланням McAfree ви можете завантажити безкоштовну утиліту. Перевага утиліти в тому, що вона здатна знаходити і знищувати деякі своєрідні віруси.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!