» » » Як встановити антивірус касперського?

Як встановити антивірус касперського?

Як встановити антивірус Касперського?

Щоб дізнатися відповідь на питання про те, як встановити антивірус Касперського, нам треба буде пройти чотири етапи. Кожен з них слід виконувати так, як наказано, щоб уникнути негараздів.

завантажуємо інсталятор

Для того щоб завантажити інсталяційний пакет програми, необхідно перейти на офіційний сайт розробника за посиланням kaspersky.com і вибрати відповідну версію. Радимо качати файл саме звідси, щоб ніхто вам не підсунув вірус в архів. Важить файл в межах 120-150 мегабайт. Далі здійснюється сам процес установки антивіруса.

Видаляємо старі версії

Тепер необхідно видалити всі старі версії антивірусів, раніше встановлених на вашому комп`ютері. Це можна зробити через Панель управління, яка знаходиться в меню «Пуск». Там необхідно вибрати пункт «Установка і видалення програм», де ви і зможете видалити старі програми. Касперський не переносить інші пакети антивірусів і різного роду захисних програм, так що даний пункт обов`язково потрібно виконати. Подивитися список програм, несумісних з антивірусом Касперського, можна за цим посиланням support.kaspersky.ru.

встановлюємо антивірус

Переходимо безпосередньо до установки антивіруса. Цей етап можна поділити ще на кілька кроків.

Ша 1: При запуску завантаженого файлу відкриється Майстер установки антивіруса Касперського. Для того щоб запустити стандартну установку, натисніть на кнопку «Далі».



Крок 2: Обов`язково ознайомтеся з ліцензійною угодою, яке з`явиться в наступному вікні. Якщо вас все влаштовує, тисніть «Я згоден» і переходите до наступного кроку. Якщо немає, - до ваших послуг кнопка «Скасувати», яка відразу ж завершить установку.

Крок 3: Тепер програма запропонує вам взяти участь в Kaspersky Security Network. Якщо ви погодитеся на пропоновані умови, антивірус зможе відправляти в Лабораторію Касперського дані про виявлені на вашому ПК віруси, а також інформацію про нові можливі загрози. Крім того, відправляється інформація про систему і спеціальний ідентифікатор, який антивірус привласнює вашого комп`ютера. Ніякі персональні дані програма не надсилає. Так що якщо ви згодні з усіма пунктами угоди, тисніть «Я приймаю умови участі», після чого клацніть на кнопці «Установка».

Візьміть на замітку, що при установці антивіруса на операційній системі Windows 7 може з`явитися повідомлення від служби UAC - Контролю облікових записів користувачів. У такому випадку для продовження установки вам буде потрібно ввести пароль адміністратора і натиснути кнопку «Так».



Крок 4: Перевірте наявність прапорця навпроти «Запустити Антивірус Касперського» в наступному вікні та впевнено натискайте на «Завершити» для закінчення установки програми.

активуємо додаток

Активувати програму можна трьома різними способами, а яким саме - вибирати, природно, вам.

Варіант 1: Можна для початку активувати пробну версію антивіруса на 1 місяць. Коли пройде 30 днів, можна скачати в інтернеті програму під назвою «Ключ реєстру», за допомогою якої скидається лічильник в антивірусі. Таким чином, дану операцію з програмою доведеться провертати щомісяця.

Варіант 2: Для активації також можна використовувати спеціальний ключ, скачаний в Інтернеті. Часто з ключами багато мороки, так як вони вилітають. Проте, це один із способів, як встановити антивірус Касперського безкоштовно.

Варіант 3: Чи не хочете витрачати час на пошук ключів і реєстрів, - купуйте ліцензію. Коштує вона близько 25 доларів на один комп`ютер, так що в місяць виходить приблизно 2 долари. Погодьтеся, не такі вже великі гроші. Безпека ваших файлів, що зберігаються на комп`ютері, важливіше.

Рекомендації після установки Касперського

Після активації програми ви побачите вікно, в якому антивірус швидко проаналізує всі встановлені додатки на комп`ютері. Проаналізувавши, вам запропонують перезавантажити ПК, що і слід зробити. Після цього обов`язково:

  • поновіть бази антивіруса (це можна зробити через саму програму або завантажити бази в іншому місці, наприклад, в локальній мережі).
  • проведіть повну перевірку комп`ютера (в головному вікні програми знайдіть пункт, який відповідає за перевірку всіх файлів, що зберігаються на ПК). Це може зайняти багато часу, в залежності від кількості перевірених файлів.
  • перевірте стан захисту комп`ютера - це також робиться в головному вікні антивіруса.

Отже, підіб`ємо підсумки. Тепер ви знаєте, як встановити антивірус Касперського на свій комп`ютер. Знаєте, що є два шляхи. Один простий, який зводиться до оплати програмного пакета, інший складніший. Пам`ятайте, що прагнучи знайти відповідь на питання про те, як встановити антивірус Касперського безкоштовно, ви піддаєте свій комп`ютер небезпеці. Адже разом з тим же кейгеном можна зловити вірус.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!