» » » Як прошити телефон через комп'ютер?

Як прошити телефон через комп'ютер?

Як прошити телефон через комп`ютер?

Сьогодні ми купуємо телефон з вбудованою мікропрограмою, яка забезпечує роботу телефону. Але з часом прошивка застаріває і ви можете оновити її за допомогою комп`ютера.

Прошити телефон за допомогою персонального комп`ютера простіше, ніж це може показатсья на перший погляд.

прошиваємо телефон

  1. Перш ніж почати оновлення через комп`ютер, вставте диск з драйверами. Він повинен входити в комплект до телефону. На ньому може міститися велика кількість корисної і адаптованої для вашого телефону інформації. Якщо диск відсутній, спробуйте знайти драйвери до вашого телефону в інтернеті. Якщо ваші пошуки не увінчаються успіхом, спробуйте підключити телефон без спеціалізованого програмного забезпечення.
  2. Тепер підключаємо телефон до комп`ютера. Зробити це можна за допомогою спеціального usb-кабелю. Як правило, він також входить в комплект. Якщо даний провід відсутній в комплекті до вашого телефону або він був загублений, вам доведеться придбати його самостійно. Головне - простежте, щоб роз`єм підійшов до вашого телефону.
  3. Коли телефон вдалося підключити, перевіряємо, «бачить» його комп`ютер. Якщо так, то можна встановлювати оновлення. Їх також можна попередньо знайти в інтернеті. При цьому важливо, щоб нова прошивка повністю відповідала моделі вашого телефону.

Якщо у вас залишилися питання, то в статті нашого сайту Як прошити андроїд | Телефон ви дізнаєтеся нюанси установки оновлення для телефонів з системою андроїд, а в статті Як прошити htc | підготовка телефону ви дізнаєтеся, як прошиваються телефони фірми htc.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!