» » » Як підключити телефон до пк?

Як підключити телефон до пк?

Як підключити телефон до ПК?
Як підключити телефон до ПК?

Сучасні смартфони мають масу можливостей, в тому числі вони здатні обмінюватися з ПК практично будь-яким типом даних, правда, для цього треба попередньо підключити девайс до комп`ютера. У цій статті розповімо про те, як підключити телефон до ПК.

За допомогою кабелю

Найпростіше підключити смартфон до комп`ютера або ноутбука за допомогою спеціального кабелю. Як правило, девайс має в своєму корпусі кілька роз`ємів, один з яких і служить для підключення до ПК.

У комплекті зі смартфоном іде спеціальний кабель. З одного його боку - класичний USB-роз`єм, з іншого - роз`єм, що підключається до унікального гнізда смартфона. Все, що вам потрібно, - вставити кабель в телефон, а потім в USB-роз`єм комп`ютера.

Увага! Якщо комп`ютер не розпізнає телефон, необхідно встановити спеціальні драйвери. Драйвери можна встановити зі спеціального диска, який йде "в коробці" з девайсом.

За допомогою Bluetooth

Смартфон і комп`ютер можуть обмінятися даними і по протоколу Blutooth, звичайно, якщо обидва девайса підтримують дану опцію. В даному випадку вам потрібно просто активувати Blutooth на обох пристроях і дозволити обмін даними.

Читайте також:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!