» » Як підключити відеокамеру до комп'ютера?

Як підключити відеокамеру до комп'ютера?

Як підключити відеокамеру до комп`ютера?

Практично в кожній російській родині є відеокамера, у кого-то старенькі, формату MiniDV і HDV, використовують відеоплівку як носій, у кого-то нові цифрові відеокамери, які пишуть інформацію на флеш-карту або жорсткий диск. Але перед усіма рано чи пізно постає питання про те, як підключити відеокамеру до комп`ютера, щоб зберегти інформацію.

Підключення MiniDV і HDV камер

Для підключення плівкових відеокамер, використовується DV-кабель, який постачається в комплекті. Один кінець кабелю підключається в роз`єм DV out на відеокамери, а другий підключається до системнику комп`ютера через роз`єм IEEE1394, його ще називають FireWire або i.Link. Потім потрібно включити відеокамеру, і комп`ютер сам визначить нове підключений пристрій. Якщо на вашому ПК немає такого роз`єму, то вам доведеться купити PCI-карту, що має інтерфейс IEEE1394, і підключити її до материнської плати комп`ютера.

Підключення цифрових відеокамер

Основний спосіб підключення до ПК цифрових відеокамер - usb-шнур, який обов`язково входить в стандартну комплектацію. Для цього, приєднуємо usb-шнур до відповідних роз`ємів комп`ютера і відеокамери, включаємо камеру і чекаємо, поки система її виявить.

драйвери



Для нормальної роботи більшості відеокамер потрібно встановити на комп`ютер драйвери, які знаходяться на компакт-диску, що входить в комплекті. Щоб їх встановити, вставляємо в привід комп`ютера диск і очікуємо його завантаження. У меню вибираємо пункт «Встановити драйвер». Можливо, додатково буде потрібно вказати модель відеокамери або тип операційної системи вашого комп`ютера. Коли установка драйверів буде закінчена, необхідно перезавантажити комп`ютер.

Якщо раптом трапилося так, що драйверів не виявилося в комплекті, а система вимагає їх установки, завантажити їх можна з офіційного сайту фірми-виробника. Для цього потрібно запустити веб-браузер, ввести в пошук назву виробника камери, перейти на сайт, вибрати і завантажити драйвера для потрібно моделі відеокамери. Потім потрібно встановити драйвера і перезавантажити комп`ютер. Сподіваємося, що в цій невеликій статті, ми доступно і зрозуміло пояснили, як підключити відеокамеру до комп`ютера.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!